ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ:

Βρεθήκαμε σε φανταστική ημέρα

* ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
«Μάγεψε» ο Οικονόμος την περασμένη Κυριακή στην Καλαμπάκα, όπου επικράτησε των τοπικών Μετεώρων, με σκορ 5-1, σε αγώνα του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
 Το …τρένο λοιπόν από την Τσαριτσάνη πέρασε με ταχύτητα από την Καλαμπάκα, σφυρίζοντας πέντε φορές και δείχνοντας ότι συγκρίνεται μόνο με…ιντερσίτι.
Όλα αυτά μπορεί για κάποιους να φαίνονται και λίγο υπερβολικά, όμως φυσιολογικό θεωρεί το αποτέλεσμα ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε, επισήμανε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο πριν την έναρξή του, διότι όλοι ξέραμε για το ρόστερ των Μετεώρων και την καλή ομάδα που έχει.
Βρεθήκαμε όμως σε φανταστική ημέρα και η εξαιρετική απόδοση των παικτών, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και από μια άτυχη στιγμή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αντιδράσαμε αμέσως και μέσα σε δέκα λεπτά, σημειώσαμε δυο γκολ και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.
Στην επανάληψη μια ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και εκτός των γκολ που πετύχαμε, είχαμε δοκάρια και ευκαιρίες, για να διευρύνουμε τη νίκη μας.
Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα, όπως και τους φιλάθλους μας τους οποίους και ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους.
«Κτίζουμε» μια καινούργια ομάδα και ουσιαστικά από πέρυσι αγωνίσθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές. Μέσα σε ένα μήνα λοιπόν δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και δεν έχω κάποιο μαγικό ραβδί. Προσπαθούμε όλοι μαζί μέσα από τη δουλειά να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Ήδη ξεχάσαμε το 1-5 στα Μετέωρα, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι.
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και χρειάζεται να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.
Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα που επίσης προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στη Νέα Αγχίαλο και θα είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δυο αξιόλογων ομάδων του νομού. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση , θα επιδιώξουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες».
* Αγωνιστικά, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για μια ακόμη φορά ο τερματοφύλακας Καρανάσιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Πρικάκης, που μάλλον τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση στους χιαστούς.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Οικονόμου δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, για την ενδιαφέρουσα λαρισινή μονομαχία της ερχόμενης Κυριακής.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass