ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ:

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ζήλο για τη νίκη

* ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στη Νέα Αγχίαλο επί του τοπικού Πύρασου με σκορ 1-0 και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια, στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Το διπλό αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, η οποία προερχόταν από δυο λευκές ισοπαλίες και είχε μεγάλη ανάγκη αυτό το…τρίποντο, διότι θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών και οι ίδιοι θα πιστέψουν περισσότερο, στις ικανότητές τους.
Βέβαια από την τρίτη αγωνιστική δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, όμως οι βαθμοί μετράνε πάρα πολύ και όσους περισσότερους συγκεντρώσει τώρα που είναι νωρίς ο Απόλλωνας, θα αποφύγει τις περυσινές περιπέτειες, όπου εξασφάλισε την παραμονή μετά από αγώνα μπαράζ στην Καρδίτσα, με το Καστράκι.
Για το παιχνίδι που προηγήθηκε στη Νέα Αγχίαλο αλλά και γι΄αυτό που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο, ο εκ της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Μάκης Αλεξούδης , τόνισε τα εξής: «Ήταν μεγάλη η επιτυχία και αυτό οφείλεται στον ζήλο και στην προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες, για να κατακτήσουν τη νίκη.
Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά παίζοντας με μυαλό και πειθαρχημένα , πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Χαρήκαμε όλοι μας αυτή την επιτυχία, η οποία αλλάζει και το κλίμα, ενώ οπλίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οφείλουμε όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι και μπροστά μας έχουμε την Κυριακή να αντιμετωπίσουμε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης , μια ομάδα που ενώ ξεκίνησε με ήττα στο Μουζάκι, εν συνεχεία κέρδισε την Α.Ε.Μκρακώμης/Σπερχειάδας και τα Μετέωρα. 
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή και πιστεύω με την σωστή δουλειά όλη την εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε.
Ολοκληρώνοντας θέλω να αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας, οι τέσσερις ομάδες του στον χώρο της Δ΄Εθνικής, να βρίσκονται σε προνομιούχες θέσεις και εύχομαι ό,τι το καλύτερο για όλους μας».
*Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και αυτή την αγωνιστική οι τραυματίες Μπόντε, Πρεκατές και Καλαμπάκας, που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, για να είναι έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass