ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ

Καλεί τον κόσμο η διοίκηση της Π.Σ. Ελασσόνας

* Κ. ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Σπουδαίο... διπλό στο Ε.Α.Κ. Καρπενησίου έκανε την περασμένη Κυριακή η Π.Σ.Ελασσόνας, η οποία επικράτησε του Απεραντιακού, με σκορ 1-0.
Η ελασσονίτικη ομάδα αγωνίστηκε έξυπνα, ψυχωμένα και κατάφερε να κατακτήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς, που θα τις δώσουν άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Έθνικής κατηγορίας.
Πάντως ο προπονητής Κώστας Κολομητρούσης δεν αφήνει τους παίκτες του να τους παρασύρει υπέρμετρος ενθουσιασμός και χαρακτηριστικές είναι, οι δηλώσεις του:
«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι έπαιξαν σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν και πέτυχαν μια σημαντική νίκη.
Όμως για να έχει αξία αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και το Πετρωτό, ένα ματς που θέλει μεγάλη προσοχή.
Οφείλουμε λοιπόν να κρατάμε χαμηλούς τόνους, γιατί εύκολα σε αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω.
Έχουμε μια νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να κάνουμε μια καλή πορεία τη φετινή περίοδο».
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εν τω μεταξύ, έκκληση απευθύνει στον κόσμο η διοίκηση της Π.Σ. Ελασσόνας, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους της περιοχής να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Πετρωτού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η παρουσία τους κρίνετε απαραίτητη ώστε να την βοηθήσουν, στην επίτευξη των στόχων της.
* Η διοίκηση της Π.Σ. Ελασσόνας, ευχαριστεί την αντίστοιχη του Απεραντιακού για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας, στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στο Καρπενήσι.
* Το Δ.Σ. της Π.Σ. Ελασσόνας, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θέλουν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Κώστα Κατσαβό και στην οικογένειά του, για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους πατέρα Αστέριου.
Επίσης, τα συλλυπητήριά της εκφράζει και η ΠΑΕ Τύρναβος στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, που έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στο σωματείο της Ελασσόνας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass