Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (15:30)

Ένας... πρίγκιπας για τη «βασίλισσα»

* ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ... ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
«Βασίλισσα» στον θεσσαλικό κάμπο είναι η αγαπημένη ΑΕΛ που μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές, ενώ είναι βέβαιο ότι και πάλι θα φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι αλλά σήμερα στον δρόμο του Τυρνάβου 2005 θα βρεθεί μια άλλη «βασίλισσα», από τον βορρά αυτή τη φορά, η Βέροια.
Στις 15:30 λοιπόν στο δημοτικό στάδιο της πόλης του Τυρνάβου καλείται να βρεθεί ένας... πρίγκιπας, που πρέπει να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γοητεύσει τη «βασίλισσα» και να την κερδίσει, από κάθε άποψη.
Φυσικά και δεν κάνουμε πριγκιπικό ρεπορτάζ, όμως ο σημερινός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την ομάδα της Βέροιας, μας υποχρεώνει να δούμε το παιχνίδι λίγο διαφορετικά και στο ποδόσφαιρο σίγουρα υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, όμως πολλές φορές η θέληση και το επιπλέον κίνητρο που υπάρχει, φέρνουν αποτελέσματα που χαρακτηρίζονται εκπλήξεις.
Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας που ήδη έκαναν την υπέρβαση, χωρίς άγχος και πίεση αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα, θα προσπαθήσουν όπως και στους αγώνες που προηγήθηκαν στην Κόρινθο και με τη Δόξα Δράμας, να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση.
Αυτό σίγουρα θεωρείται πολύ δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη ότι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ημαθίας έχει πολύ σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του και έρχεται καλύτερα «διαβασμένο», μετά τον αποκλεισμό της Δόξας Δράμας.
Πάντως δεν είναι και ακατόρθωτο για τους Τυρναβίτες να προσθέσουν μια ακόμη σημαντική επιτυχία στο ενεργετικό τους, καθώς μέχρι τώρα οι παίκτες αν μη τι άλλο εξέπληξαν ευχάριστα τον φίλαθλο κόσμο του νομού και όχι μόνο.
Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας, επισήμανε τα εξής: «Όπως επανειλημμένα έχω αναφερθεί, σήμερα είναι μια ακόμη ιστορική ημέρα για την ομάδα μας και την πόλη του Τυρνάβου, καθώς απέναντί μας θα βρεθεί η Βέροια, που έχει μια ένδοξη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και αυτό που κάνω έκκληση από την πλευρά μου, είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, γιατί το αξίζουν με τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή της φετινής σεζόν.
Το γεμάτο από κόσμο γήπεδο θα δώσει ώθηση στους παίκτες μου να ξεπεράσουν την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες που δίνουν και να αποβάλουν το άγχος.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να περιορίσουμε τη δραστηριότητα των έμπειρων αντιπάλων μας και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Πάνω από όλα θέλω τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι και η εικόνα της ομάδας να πείσει όλους ότι «κτίζεται» ένα γερό οικοδόμημα πάνω σε γερές βάσεις και το μέλλον της ανήκει».
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005 και το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στον τραυματία Ηλία Χριστοδούλου που δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Σήμερα στις 11.30 το πρωί η ομάδα θα γευματίσει και εν συνεχεία ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο θα επιλέξει τη δεκαοκτάδα.
Για λόγους ψυχολογικούς στο δείπνο θα είναι και ο νεαρός γκολκίπερ Κώστας Γούπος, που σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές και στις αρχές Οκτωβρίου υπολογίζεται να επανέλθει κανονικά.
Οι δεκαοκτώ θα επιλεγούν ανάμεσα από τους Καραναστάση, Γιολδάση, Σκούπρα Βασίλη, Σκούπρα Κώστα, Σιάτρα, Γεωργαντζιά, Αθανασούλη, Γρηγορίου, Κουβελά, Αντωνόπουλο, Κάρντουμ, Μίσιτς, Μάγγο Κώστα, Μάγγο Αθανάσιο, Κράββαρη, Μουρατίδη, Κωστούλα, Κουγιουμτζίδη, Αλεξίου, Τσορμπατζίδη, Κλάζογλου, Γκαραγκούνη, Τσιρογιάννη και Λόλα.
Η ΒΕΡΟΙΑ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αγωνιστεί σήμερα η Βέροια στον Τύρναβο και την αποστολή αποτελούν οι Αουρέλιο, Μπλαζέφσκι, Σάντσες, Αμαραντίδης, Βέργος, Διαμαντόπουλος,Γεωργιάδης, Καλογέρης, Καλτσάς, Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Καπίας, Λαναρής, Μπάρμπας,Μπαργκάν, Οικονόμου, Παυλίδης, Σαμαράς, Τζημογιάννης, Τσιάτσιος.
*Με τέρματα του Σαϊτιώτη με πέναλτι στο 42’ και του Γεωργιάδη με σουτ στο 79' λεπτό η Βέροια νίκησε την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον αξιόμαχο Εθνικό με 2-0 (σ.σ. πρωτάθλημα της Β’ Έθνικής), ενώ είχε και δοκάρι με τον Σαϊτιώτη στο 62’.
Η σύνθεση που χρησιμοποίησε ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης, ήταν: Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Μπλαζέφσκι (62’ Καλτσάς), Λαναρής (54’ Σάντσες), Γεωργιάδης, Σαϊτιώτης (81’ Καπίας).
*Αξίζει να αναφέρουμε για την ιστορία της, ότι η ομάδα της Βέροιας ιδρύθηκε το 1960 και προήλθε από τη συνένωση της Ένωσης Βερμίου και του Ερμή.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι: Ι. Παπαδόπουλος, Αθ. Θανασακούλης,
Γ. Καπουτζής (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο Παν. Κοεμτζίδης (Κοζάνης) και παρατηρητής ο κ. Ι. Παπδημητρίου (Πιερίας).
Σήμερα εξάλλου διεξάγεται και το παιχνίδι ΠΑΟ Ρουφ – Εθνικός, το οποίο θα διευθύνει ο Κ. Ιωαννίδης και θα έχει βοηθούς τους Σωτ. Τζαριμά, Β. Χενβιδόπουλο (Αργολίδας), ενώ 4ος θα είναι ο Σ. Κοσικίδης (Αθηνών) και παρατηρητής ο Στ. Φλώτσιος (Βοιωτίας).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Hellas Online, το οποίο αναλυτικά έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
14:00 Γιαννιτσά-Ατρόμητος
15:00 Πιερικός-Αστέρας Τρίπολης
17:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου
17:00 Εθνικός Αστέρας-Ξάνθη
-ΠΑΟ Ρουφ ή Εθνικός Π.-ΑΕΛ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
14:00 Παναιτωλικός-Ηρακλής
14:00 Παναχαϊκή-Καβάλα
14:00 Ηλιούπολη-Ολυμπιακός
14:00 Αετός Σκύδρας-Πανσερραϊκός
17:00 Διαγόρας-Πανιώνιος
17:00 Κοζάνη-Παναθηναϊκός
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης
20:00 Τρίκαλα-Άρης
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
14:00 Εορδαϊκός-ΠΑΟΚ
16:00 Πανθρακικός-ΑΕΚ
- Τύρναβος ή Βέροια-Κέρκυρα -
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass