ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Με στόχο την άνετη παραμονή

* ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΝΩ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2010 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της για φέτος η ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ με προπονητή των κ. Παπαδημητρίου Βασίλη ο οποίος θα είναι για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο του. Διοίκηση και προπονητής έχουν θέσει σαν στόχο να μπορέσουν να κερδίσουν χωρίς το άγχος των προηγούμενων ετών, την παραμονή τους και από κει και πέρα να χουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Για να το καταφέρουν αυτό θα στηριχθούν και φέτος σε νεαρά κορίτσια, τα οποία θα πλαισιώνονται και από κάποιες παίχτριες με εμπειρία στα γήπεδα της Α1 και της Α2. Ο Φιλαθλητικός στηρίζεται κατά βάση στις αθλήτριές του που βγαίνουν απ τα τμήματα υποδομής και έχουν σημείωση μεγάλες επιτυχίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο. Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δημιουργήσει μια θυγατρική ομάδα την Αστραπή η οποία θα είναι προπομπός για τη «μαμά» Φιλαθλητικό. Μια ιδέα που αξίζει επαίνων αφού λίγοι σύλλογοι στην Ελλάδα λειτουργούν με αυτά τα πρότυπα. Δυστυχώς όμως η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο και τον χώρο του βόλεϊ καθώς η ομοσπονδία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ίσως να μην μπορεί να καλύψει τα μεταφορικά έξοδα των ομάδων. Η διοίκηση ωστόσο ελπίζει ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί μια λύση που δεν θα επιβαρύνει τα ήδη σφιχτά οικονομικά τους ακόμα περισσότερο. Η «Ε» βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε μία από τις προπονήσεις του Φιλαθλητικού και ορίστε τι μας δήλωσαν διοίκηση, προπονητής αλλά και παίκτριες.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Τις ευχές του για μια καλή χρονιά για όλες τις ομάδες τις Λάρισας έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαβάτσικος Θ. και όσον αφορά στην ομάδα του, έθεσε ως στόχο την άνετη παραμονή και μια καλή πορεία. Αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω της οικονομικής κρίσης κάτι που σίγουρα κάνει το έργο της ομάδας ακόμα πιο δύσκολο. Ειδικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ομοσπονδία, καθώς ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα μπορεί να καλύπτει τα μεταφορικά έξοδα των ομάδων. Αισιοδοξεί όμως πως θα βρεθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Ένα ακόμα πρόβλημα που δυσκολεύει έντονα τα οικονομικά του συλλόγου και αξίζει προσοχής απ τους νέους τοπικούς άρχοντες που θα εκλεχθούν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είναι το θέμα της στέγασης της ομάδας και το αρκετά μεγάλο ποσό που καταθέτει στον δήμο για να μπορεί να προπονείται και να δίνει τους επίσημους αγώνες της. Ο κ. Βαβάτσικος ελπίζει σε μια πιο θετική προσέγγιση η έστω σε μείωση του ποσού, κάτι που θα βοηθήσει τον σύλλογο. Μεταξύ των δηλώσεων του δεν ξέχασε ν αναφερθεί και στον προγραμματισμό της διοίκησης αλλά και του προπονητή, στο θέμα των υποδομών του συλλόγου αλλά και στη δημιουργία μιας θυγατρικής ομάδας την Αστραπή, όπου πρωταρχικός της στόχος θα είναι να αναδεικνύει νέα ταλέντα τα οποία θα απορροφούνται από το σύλλογο και από άλλες ομάδες. Αυτή η κίνηση αν μη τι άλλο μόνο όφελος θα φέρει στον σύλλογο και καλό θα ήταν το παράδειγμα του ν ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι και όχι μόνο στον χώρο του βόλεϊ...
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας κ. Παπαδημητρίου Βασίλης, ο οποίος διανύει τον τρίτο χρόνο του στην ομάδα. Καταρχήν έθεσε δύο στόχους εξίσου σημαντικούς για τον σύλλογο: πρώτα απ όλα να επιτευχθεί η παραμονή της ομάδας, και στη συνέχεια να διανύσει μια ικανοποιητική πορεία. Δεύτερος στόχος είναι ο σύλλογος να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα των νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων. Αυτή η φιλοσοφία θα συνεχιστεί και φέτος αν και σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου αυτό είναι κάτι που έχει πάρα πολλά οφέλη αλλά έχει και πολλές δυσκολίες. Σχετικά με τα οφέλη πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ,πως πολλά νέα κορίτσια απ τα οποία απαρτίζεται ο σύλλογος παίρνουν εμπειρίες απ την συμμετοχή τους στην Α2 και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα των υποδομών τα τελευταία χρόνια. Οι κυριότερες όμως δυσκολίες που συναντούν, είναι η ψυχολογική και σωματική κούραση μερικών αθλητριών λόγω των πολλών παιχνιδιών. Να αναφερθεί ότι πέρυσι υπήρξε αθλήτρια η οποία συμμετείχε σε πάνω από 75 αγώνες! Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τις αθλήτριες που έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται, οι οποίες είναι παλαιότερες σε σχέση με τα νεαρά κορίτσια για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν. Τέλος αναφέρθηκε κι αυτός με την σειρά του, στις οικονομικές δυσκολίες αλλά κυρίως στην αγωνιστική απραξία που θα υπάρξει καθώς το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου λόγω των δημοτικών εκλογών. Αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη στον προγραμματισμό της ομάδας και θα προσπαθήσουν να τον καλύψουν με φιλικά αλλά και με τις προπονήσεις.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ
Κεραμίδα Άννα: Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία και για μένα να έχω μια καλή χρονιά και να βοηθήσω τα νέα κορίτσια όσο μπορώ.
Κουτσονίκου Σούλα: Εύχομαι να χουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι και να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ακόμη ευχήθηκε καλή χρονιά σ όλες τις ομάδες με υγεία χωρίς τραυματισμούς.
Μπατζιάννα Ελένη: Εύχομαι να παραμείνουμε στην κατηγορία και για μένα εύχομαι να επανέρθω δυναμικά μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω των σχολικών μου υποχρεώσεων( μαθήτρια της Γ' Λυκείου).
Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ
Διοίκηση: Βαβάτσικος Θ. (πρόεδρος), Κουσιώρα Γ. (αντιπρόεδρος), Νίκου Ν. (γενικός γραμματέας), Χαραβελούλης Αχ. (ταμίας), Μπαλδώκας Γ. (γενικός αρχηγός), Κακάτσιος Βαγ. (υπεύθυνος τμημάτων υποδομής), Αργυρόπουλος Β. (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Μπατζιάνας Κ. και Γκουτζινόπουλος Ν. (μέλοι).
Προπονητής: Παπαδημητρίου Βασίλης.
Μεταγραφές:
Ήρθαν: Αλεξανδρινού (Χ.Α.Ν.Θ), Μανδουράρη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Γκατζάνα και Χατζή (επανέρχονται από υποσχετική) Παπαδημητρίου (Νίκη Βόλου).
Έφυγαν: Καραγιώργου, Πλίτση (Ε.Α.Λ.), Καμπαρογιάννη (σταμάτησε).
 
ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ
Τα γήπεδα και οι ώρες που χρησιμοποιεί ο Φιλαθλητικός είναι:
1. Κλειστό Γυμναστήριο 3ου Δημοτικού Σχολείου (Ηρώων Πολυτεχνείου) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρες 18:15 – 19:15 με υπεύθυνη την προπονήτρια των Ακαδημιών κ. Σαμουρέλη Σοφία τηλ. 6947686925, όπου μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 1999-2000-2001-2002.
2. Κλειστό Γυμναστήριο 42ου Δημοτικού Σχολείου (Ν. Πολιτεία) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρες 19:30 – 20:30 με υπεύθυνη την προπονήτρια των Ακαδημιών κα Σαμουρέλη Σοφία τηλ. 6947686925 μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 1999-2000-2001-2002.
3. Κλειστό Γυμναστήριο Μουσικού Γυμνασίου (Ν. Πολιτεία) Δευτέρα μέχρι Πέμπτη ώρες 20:00 – 21:30 με τον υπεύθυνο τον προπονητή της Γυναικείας Ομάδας κ. Παπαδημητρίου Βασίλη, τηλ. 6944-883.640, όπου μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 1998-1999.
Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Κουκούλη Γεώργιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής τηλ. 6982479030, και τον γενικό αρχηγό κ. Μπαλδώκα Γιώργο τηλ. 6974-457.395.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass