ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΠΟΛΟ

Ένας ΝΟΛ με… νέο αίμα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2010 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
 Με πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως νεαρής ηλικίας ξεκίνησε χθες τη χρονιά του ο ΝΟΛ. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει και φέτος. Έτσι χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και μοναδικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία του πόλο.
Στον πάγκο του βέβαια δεν θα βρίσκεται ο Μίρο Τρούμπιτς αλλά ένας νέος προπονητής ο Άλεξ Κριστόνοσιτς. Ο Σέρβος με μεγάλη εμπειρία από εθνικές ομάδες ήρθε στην Ελλάδα και δήλωσε πως δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τη λίγκα και συνέχισε «γνωρίζω όμως πως με τη δουλειά θα μπορούμε να πάρουμε μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Επίσης θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στους νεαρούς παίκτες».
Μαζί του ήρθε στην Ελλάδα και ο φουνταριστός Λάσλο Σουράνι που χθες έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. «Από την Ελλάδα γνωρίζω τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό» είπε και μιλώντας για στόχους ανέφερε: «Ελπίζω να μπορούμε να μπούμε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα». Ο Σέρβος με ουγγρικές ρίζες έχει περάσει από το ουγγρικό πρωτάθλημα που είναι αρκετά δυνατό ενώ πέρυσι ήταν στη Γαλλία.
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ
Από τους παλιούς παίκτες τώρα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Μίμης Αλιχανίδης. Μετά από ένα καλοκαίρι στο… τρίτο πόδι της Χαλκιδικής ο πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας του περσινού πρωταθλήματος επέστρεψε στη Λάρισα θέλοντας να επαναλάβει την πολύ καλή του παρουσία. Το ότι είναι πολύ δύσκολο το γνωρίζει και ο ίδιος αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει από πέρυσι. Ωστόσο η επιλογή της Λάρισας δείχνει να του αρέσει. «Έμεινα για ακόμα ένα χρόνο καθώς μου αρέσει πολύ η πόλη. Περνάω καλά εδώ και ελπίζω να τα έχουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι. Θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ με τα τέρματά μου. Στόχος μας φέτος είναι η παραμονή καθώς όλες οι ομάδες δυσκολεύονται με τα οικονομικά τους».
Παρών στην πρώτη προπόνηση και ο πρόεδρος, Δημήτρης Κουρέτας. Μιλώντας και αυτός με τη σειρά του για το ξεκίνημα της νέας αυτής σεζόν τόνισε: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και είμαστε προετοιμασμένοι γι΄ αυτό. Ο ΝΟΛ φέτος θα κάνει ένα πάντρεμα εφήβων και ανδρών και θα προσπαθήσει να βγάλει ένα καλό σύνολο, ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Στόχος μας είναι η παραμονή».
ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εκτός από τον Λάσλο Σουράνι φέτος από τον ΝΟΛ αποκτήθηκαν και οι: Βασίλης Βαμβουνάκης, ένας περιφερειακός 28 ετών που έχει ύψος 1.82 και εμπειρία από Χανιά και ΝΕΠ. Ο Νίκος Μπατάκης ένας 20χρονος αμυντικός από τα Χανιά που έχει παίξει στην εθνική ομάδα Νέων Ανδρών. Ο Γιώργος Γαλανός και Κώστας Λύκαρης.
Βέβαια υπήρχε και μια απουσία αυτή του Θοδωρή Νούσιου. Ο τερματοφύλακας που θωράκιζε την εστία της Λάρισας επί σειρά ετών δεν θα φορέσει φέτος το σκουφάκι με το σήμα του ΝΟΛ. Πίσω του ωστόσο βρίσκονται δύο ταλαντούχοι νεαροί. Ο Γιώργος Παπαδογιάννης και ο Θανάσης Μπεζιλιώτης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass