Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Κέρδισε τη μάχη, φάνηκε πολύ δυνατός

* ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
 Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Τύρναβο 2005, καθώς η ομάδα στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ελλάδος, κερδίζοντας στην Κόρινθο την τοπική ομάδα, με 7-6 στα πέναλτι.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας πήγε πολύ καλά «διαβασμένος» στην πόλη της Πελοποννήσου και στο τέλος…έσταζε μέλι για τους παίκτες του, διότι εκείνοι με απαράμιλλο πάθος και συνεχή προσπάθεια, τον δικαίωσαν.
Η τυρναβίτικη ομάδα λοιπόν κέρδισε μια σκληρή μάχη που διήρκησε περίπου τρεισήμισι ώρες, καθώς το παιχνίδι λόγω διακοπής του ρεύματος εξαιτίας της δυνατής νεροποντής διακόπηκε για 40’ περίπου μετά την παράταση και πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Παράλληλα όμως είχε και απώλειες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι αποβλήθηκαν στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θανάσης Μάγγος και ο Βασίλης Σκούπρας, ενώ στο 110’ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Κώστας Γρηγορίου.
Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν είναι άξιοι συγχαρητηρίων , καθώς έδωσαν ό,τι παραπάνω μπορούσαν από τον εαυτό τους και πέτυχαν μια περήφανη πρόκριση.
Ιδιαίτερη πάντως αναφορά αξίζει να γίνει για τον επιθετικό Λάζαρο Μουρατίδη, ο οποίος έδειξε ότι είναι παίκτης…ανώτερης κατηγορίας και θα βοηθήσει σημαντικά στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν τόσο για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας , όσο και για το κύπελλο ελλάδος.
Σημείωσε στην παράταση το γκολ με το ποίο προηγήθηκε ο Τύρναβος, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.
* Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου, ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τη Δόξα Δράμας.
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Χθες ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου με τους Πόντιους στο Εθνικό στάδιο της Κατερίνης, ομάδα που όπως και ο Τύρναβος ανέβηκαν φέτος στην Γ ΄Εθνική κατηγορία.
Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία εντοπίζονται στους Αθ.Μάγγο, Βασ.Σκούπρα και Κ.Γρηγορίου που αποβλήθηκαν στην Κόρινθο και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ήδη ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας αναζητεί τους αντικαταστάτες του και περιμένει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Τσορμπατζίδης(σ.σ.χθες πάντως δεν προπονήθηκε) , όπως και να εκδοθούν τα νέα δελτία των Κροατών Μίσιτς και Κάρντουμ, για να τους υπολογίζει, στη Δευτεριάτικη αναμέτρηση.
Απών θα είναι ο νεαρός γκολκίπερ Κώστας Γούπος, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
* Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass