ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (3-0)

«Έβγαζε φωτιές» στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας

* ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΙΚΑ (21’), ΜΠΟΝΤΕ (32’), ΦΑΤΟΥΡΑ (34’)

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε της Π.Σ. Ελασσόνας, με σκορ 3-0.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατά διαστήματα απέδωσαν θαυμάσιο ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο, μετά τη σκληρή δουλειά που έγινε και συνεχίζεται από τους Μάκη Αλεξούδη και Γιώργο Κεραμάρη.
Από την άλλη πλευρά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, παρουσίασε μια μέτρια εικόνα και ασφαλώς ο Κώστας Κολομητρούσης βλέποντας τα λάθη που έγιναν στο πρώτο μέρος, δικαιολογημένα ήταν προβληματισμένος στην ανάπαυλα και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί, στις ενέργειές τους.
Σίγουρα υπάρχει αρκετός χρόνος για να διορθωθούν οι αδυναμίες που υπάρχουν, αλλά χρειάζεται και οι ποδοσφαιριστές της ελασσονίτικης ομάδας να προσπαθήσουν περισσότερο, γνωρίζοντας φυσικά ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες από αυτές που έως τώρα φαίνονται.
Πάντως και για τον Απόλλωνα πρέπει οι παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι, γιατί διαφορετικά θα είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα από ότι στα φιλικά παιχνίδια.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, στο 21’οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Γεωργούλη που έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, μετά από κόρνερ του Μολά.
Αμέσως μετά στο 21′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παναγιώτη Φουσίκα, μετά από σέντρα του Περήφανου από τα δεξιά.
Έντεκα λεπτά αργότερα στο 32’, Απόλλων διπλασίασε τα τέρματά του, μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Πάρη Μπόντε. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 34’από όμορφο συνδυασμό των Φουσίκα – Γιαννακόπουλου με τον τελευταίο να δίνει πάσα στον Δημήτρη Φατούρα που με κοντινή προβολή πέτυχε το τρίτο γκολ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Ελασσόνα να έχει μόνο μια καλή ευκαιρία στο 76′’όταν ο Σωτήρης Χάμος εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει, στο οριζόντιο δοκάρι.
Ευκαιρίες για να σημειώσει ένα ακόμη γκολ, είχε ο Απόλλωνας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Κουρδής, που είχε βοηθούς τους Νίκζα και Μάνο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαγαζιώτης, Βενέτης, Πολύζος, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Στεργίου, Εμμανουήλ, Φατούρας, Μπόντε, Καλαμπάκας, Φουσίκας.
Έπαιξαν και οι Ταστεμερίδης, Τσέλιγκας, Γαρυφαλλόπουλους, Κορλός, Καρακώστας, Κούτσικος, Μπαλαμώτης.
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Γκρέτσης, Καρατζιόλης, Αλεξούλης, Γεωργούλης, Χάμος, Φώλλας, Μολλάς, Νάκης, Σιαμαντούρας, Τζιόλας.
Αγωνίστηκαν και οι Θανάσης, Βάλλας, Νούσιας Χ., Παπαποστόλου, Μιγδάνης, Παπαγιάννης, Γκανάτσιος, Μπαργιάννης.
*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Κώστας Ταξιάρχης όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, αλλά όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καλαμπάκας, ο παίκτης δεν έχει υπογράψει και απλά έγιναν συζητήσεις.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Εν τω μεταξύ άρχισαν οι εγγραφές, για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από 18:30 έως 20:30. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2410-614.995 (σ.σ. την ευθύνη έχουν ο Τάκης Σουρλατζής με τον Βάιο Κλεισάρη).
Η διοίκηση του Απόλλωνα συναισθανόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών αποφάσισε μια σειρά από διευκολύνσεις:
- έκπτωση 10 % στους αθλητές που ήδη αγωνίζονται στο σύλλογο στο ίδιο ποσό της προηγούμενης χρονιάς
- έκπτωση 50 % στο ένα από τα δύο αδέλφια ενώ εάν υπάρχει τρίτο δωρεάν
- ελεύθερη είσοδος στους αγώνες της ανδρικής ομάδας όλων των αθλητών των τμημάτων υποδομής με τους συνοδούς τους
- σε όλους τους αθλητές θα δοθεί πλήρης αθλητικός εξοπλισμός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass