ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Σενάριο για τον Φοίνικα στη Β’ Εθνική

* ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2010 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:12
Δύσκολες εποχές για το μπάσκετ της Λάρισας. Ολύμπια, Γ.Σ.Λ., Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και Γ.Σ. Ολύμπια τα τελευταία χρόνια δοκίμασαν τις τύχες τους αλλά δεν τα κατάφεραν από τα πολλά οικονομικά προβλήματα και την ανικανότητα κάποιων παραγόντων. Πλέον η μοναδική ομάδα στην πόλη της Λάρισας που θα παίζει σε εθνική κατηγορία θα είναι ο Φοίνικας. Όμως τα τελευταία 24ώρα εξετάζεται ένα ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα μια κατηγορία παραπάνω. Δηλαδή από την Γ’ Εθνική να πάρει συμμετοχή στην Β’ Εθνική. Πώς θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται σκέψη να απορροφήσει ο Φοίνικας τον ερασιτέχνη Ολύμπια . Αν θα γίνει αυτό θα υπάρξει συνεννόηση και με την Ε.Ο.Κ., η οποία δύσκολα θα το αρνηθεί σε τέτοιες περιόδους. Άλλωστε, η Ολύμπια δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά αυτό ήταν τυπική διαδικασία καθώς στην ουσία δεν θα υπάρξει συμμετοχή (αντίθετα οι γυναίκες της Ολύμπια θα παίξουν κανονικά στην Α2).
Στην όλη υπόθεση όμως υπάρχει ένα εμπόδιο. Αυτό είναι το γήπεδο που είχε ξεκινήσει να φτιάχνει η Ολύμπια (ως ερασιτέχνης) και στο οποίο εκκρεμεί ένα πρόστιμο. Αν μπορέσει να βρεθεί μια λύση (εξετάζεται το δοθεί ως δωρεά στο Δήμο Λάρισας) πάνω σε αυτό τότε θα προχωρήσει η απορρόφηση.
Το να αλλάξει ο Φοίνικας κατηγορία αυτήν την περίοδο δεν απαιτεί και πολλές αλλαγές στο ρόστερ και στα διοικητικά - οργανωτικά ζητήματα. Οι «μελανόλευκοι» είναι ήδη σε καλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αν θα χρειαστεί κάτι θα είναι λίγα παραπάνω χρήματα για τις μετακινήσεις αλλά και μια μεταγραφή ακόμα. Σίγουρα, πάντως, θα είναι μια καλή λύση γιατί το λαρισινό μπάσκετ έχει ανάγκη από μια ομάδα με υγιή βάση και με ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass