ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Συμφώνησε ο Ντζίταπ Γκέρεμι

* ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ» * Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΝΑΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2010 4:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:10
 Το καλύτερο για τους φιλάθλους το φύλαγε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης  για το τέλος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και αυτό ήταν η μεταγραφή του 32χρονου διεθνή με την εθνική Καμερούν Ντζίταπ Γκέρεμι (αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ) που έκανε αίσθηση όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά και στον παγκόσμιο καθώς υπήρξε παίκτης δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι έχοντας κατακτήσει με την πρώτη δύο τσάμπιονς λιγκ (2000, 2002).
Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη κράτησαν αρκετές ώρες μέχρι ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης να τον πείσει για την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του (το δικαίωμα ανανέωσης για τον δεύτερο χρόνο αφορά επέκταση του συμβολαίου) κάτι που έγινε χθες το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνστάντος σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης προσπαθούσαν να πείσουν τον παίκτη και τον μάνατζέρ του παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του να συμφωνήσει αλλά τότε μπήκαν στη διεκδίκηση και άλλες ομάδες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν περίπου μια ώρα και συνεχίστηκαν στη 1 μ.μ. χωρίς την παρουσία του κ. Πηλαδάκη για να σταματήσουν στις 2 μ.μ. με τον κ. Κωνστάντο να τονίζει την οικονομική υπέρβαση των «βυσσινί».
Τελικά ο Γκέρεμι ζήτησε και πήρε προθεσμία να απαντήσει μέχρι χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια συζήτησε εκ νέου με τον πρόεδρο κ.Πηλαδάκη και συμφώνησαν στην μεταγραφή του.
Αυτή θα κοστίσει 450.000 ευρώ για ένα χρόνο και αν παραμείνει και τον δεύτερο άλλα 500.000 ευρώ. Επίσης στα ποσά δεν υπολογίζονται τα μπόνους που υπήρξαν στη συμφωνία για έξοδο στην Ευρώπη ενώ κατά πληροφορίες υπήρχε και πριμ για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Στη συνέχεια μετά την οριστικοποίηση της συμφωνία τους ο Γκέρεμι αναχώρησε στις 7 μ.μ. για τη Λάρισα.  
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε δηλώσεις του στο Λαρισινό αθλητικό σάιτ www.athleticlarissa.gr κατά τη διαδρομή προς τη Λάρισα ανέφερε ότι έρχεται σε ένα μεγάλο κλαμπ πολύ οργανωμένο που στοχεύει κάθε χρόνο να είναι στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο λόγος που υπέγραψε στην ΑΕΛ είναι γιατί πείσθηκε ότι το γήπεδο που κατασκευάζει η ομάδα θα δώσει μια διαφορετική δυναμική και στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.
«ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» 
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι η ΑΕΛ είχε στόχο τον Γκέρεμι από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου αλλά τα 700.000 ευρώ που ήθελε για ένα χρόνο έκαναν απαγορευτική τη μετακίνησή του στους «βυσσινί». Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα, μιλάμε για ένα παίκτη που είναι κάτοχος δύο Champions League και με την ποιότητα του πιστεύω πως θα βοηθήσει την ομάδα. Ο προϋπολογισμός μας φέτος είναι ο ακριβότερος όλων των χρόνων και πιστεύω να υπάρχει ανταπόκριση από τους φιλάθλους. Ο ίδιος παίκτης στις αρχές του καλοκαιριού ζητούσε 700.000 ευρώ κι εμείς τώρα τον αποκτήσαμε με λιγότερα καθώς παρακολουθούσαμε την εξέλιξή του».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥ
Ο Γκέρεμι αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο εξάμηνο στην τουρκική Αγκαραγκατσού όπου έφυγε χωρίς να έχει τις καλύτερες εντυπώσεις αφού όπως και ο αδικοχαμένος Αντόνιο Ντε Νίγκρις που προέρχονταν και αυτός από την ίδια ομάδα αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα με την οικονομικές τους απολαβές.
Ο Καμερούνιος παίκτης εκτός από τα δύο τσάμπιονς λίγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει 116 συμμετοχές με την εθνική Καμερούν ήταν «χρυσός» ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ, κατέκτησε στη συνέχεια δύο διαδοχικές φορές το Κόπα Αφρικα (2000, 2002) και συμμετείχε σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2002 στην Ιαπωνία/Νότια Κορέα και πριν από δύο μήνες στη Νότια Αφρική.
Η καριέρα του παίκτη
Περίοδος        Ομάδα            Συμμετοχές   Γκολ
1997   Σέρο Πορτένο           6         -
1997-98         Γκεντσερμπιρλιγκί     28       4
1998-99          Γκεντσερμπιρλιγκί     29       5
1999-00          Ρεάλ Μαδρίτης         20       -
2000-01          Ρεάλ Μαδρίτης         16        -
2001-02         Ρεάλ Μαδρίτης         9          -
2002-03         Μίντλεσμπρο             33       7
2003-04         Τσέλσι            25        1
2004-05          Τσέλσι            13        -
2005-06          Τσέλσι            15       2
2006-07         Τσέλσι            19       1
2007-08         Νιούκαστλ 27            2
2008-09          Νιούκαστλ     15        -
2009-10α        Νιούκαστλ     7           -
2009-10β       Άνκαραγκουτσου      7          1
  
Ανακοίνωσε
και επίσημα
τον Κουζέν...
 
Και επίσημα η ΑΕΛ συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Ντανιέλ Κουζέν για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς χθες εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ντανιέλ Κουζέν. Ο διεθνής Γκαμπονέζος φορ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο Κουζέν συνεχίζει στο ρόστερ της ΑΕΛ για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας με μορφή δανεισμού από την αγγλική Χαλ».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass