ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΞΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

«Κοιτάει» ακόμα στην… Κίνα ο ΝΟΛ

* ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ * ΔΥΟ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
 Ακόμα και στην αγορά της Κίνας «κοιτάει» ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας. Η Λαρισινή ομάδα που και φέτος θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα που φέρνουν όλους τους συλλόγους σε τακτική λιτότητας. Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση προσπαθεί να βρει έναν ξένο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά αλλά παράλληλα δεν θα ξεφεύγει στις απαιτήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες προτάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής ομάδας Κίνας που πρόσφατα έπαιζε στο World League. Ο παίκτης αυτός (φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 3) είναι μια καλή περίπτωση και θα εξεταστεί μέσα στις επόμενες ημέρες αφού υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
Οι άλλες δύο καλές προτάσεις αφορούν έναν Ούγγρο και έναν Μαυροβούνιο. Ο Ούγγρος παίζει ως φουνταριστός και είναι 24χρονών. Τόσο τα κιλά του όσο και το ύψος του δείχνουν πως πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει κυρίως με τον όγκο του. Από την άλλη ο Μαυροβούνιος είναι ο Σμούκιτς που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ;
Εν τω μεταξύ σχετικά με τους Έλληνες παίκτες ο ΝΟΛ βρίσκεται πολύ κοντά στον παίκτη, Χρήστο Κωνσταντουδάκη. Ο Κωνσταντουδάκης είναι γεννημένος το 1983 και έχει ύψος 1.86 παίζει ως αμυντικός και πέρυσι φορούσε το σκουφάκι των Χανίων. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εδώ και μερικές ημέρες ο έως πρότινος προπονητής του ΝΟΛ, Μίρο Τρούμπιτς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Έτσι η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις που απασχολούν τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας. Η μία είναι ο Μανώλης Γούναρης. Ήταν βοηθός στον ΠΑΟΚ και από την στιγμή που έφυγε ο Νίκος Βενετόπουλος ανέλαβε αυτός τα ηνία τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1. Η άλλη περίπτωση είναι ο Αλεξάντερ Κριστόνοβιτς. Είναι πενήντα χρονών και έχει μεγάλη εμπειρία. Πιο προσιτή ωστόσο δείχνει να είναι η πρώτη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass