Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Με πίστη στην παράδοση...

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2010 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Τοξότης, με βασικό του στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο και θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία. Σίγουρη θεωρείται η παραμονή της ομάδας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία από όλους και γιατί όχι και η άνοδός της, έχοντας μάθει βέβαια και από την περσινή δύσκολη χρονιά. Βασικό στοιχείο θα αποτελέσουν και φέτος οι νεαροί παίκτες της ομάδας στους οποίους στηρίζει πολλά ο λαρισινός σύλλογος.
«Οι στόχοι της νέα χρονιάς είναι και φέτος μια καλή πορεία και όταν λέμε καλή πορεία εννοούμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και φυσικά παίζοντας η ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο, γιατί η ουσία για μας είναι αυτή. Στηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές στα νεαρά παιδιά της ομάδας γιατί μέσα από αυτά βγαίνουν και τα ταλέντα» Ήταν οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας Αργύρη Σπαρτή. Όσο για την ανταγωνιστικότητα του νέου πρωταθλήματος δήλωσε«Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι άλλες ομάδες παίρνουν έτοιμους παίκτες έναντι αμοιβής κάτι με το οποίο εγώ προσωπικά διαφωνώ και αυτό γιατί έτσι δεν αναδεικνύονται τα νέα ταλέντα και καταστρέφουν έτσι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς στηριζόμαστε λοιπόν στα φυτώριά μας που ανεβαίνουν από τα παιδικά τμήματα στην ανδρική ομάδα. Το ίδιο εύχομαι να πράξουν και άλλες ομάδες».
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Κορομηλάς είπε και ο ίδιος πως η φιλοσοφία της ομάδας δε θα αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Η φιλοσοφία της ομάδας στηρίζεται στους νέους παίκτες και έτσι θα συνεχίσει. Πρώτος στόχος η ομάδα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση μία αξιοπρεπή πορεία». Για το νέο πρωτάθλημα δήλωσε: «Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα είναι πιο ανταγωνιστικό και για να πάμε καλύτερα από πέρυσι πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού». Φυσικά μίλησε και για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και φέτος η ομάδα. «Πάλι ξεκινάμε με γηπεδικό πρόβλημα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή για 40 ημέρες κάνουμε προπονήσεις στο πάρκο του Αλκαζάρ και αυτό μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω». Τέλος ευχήθηκε και για μία καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή πορεία σε όλα τα σωματεία.
Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ήρθαν για να την ενισχύσουν 3 νέοι ποδοσφαιριστές, οι Στέφανος Μπαλής, Νίκος Γκουρνέλης και Θεόδωρος Θάνος.
Ο Τοξότης έχει προγραμματίσει ένα φιλικό με την ομάδα του Συκουρίου στις 17/8 στην έδρα του Συκουρίου και όπως κάθε χρόνο θα συμμετέχει στο τουρνουά «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης».
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Γ. Λυκοκώστας: Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, να υπάρχει υγεία χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί για την ομάδα και φέτος να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα
Δ. Καλπίας: Ξεκινάμε με υψηλότερους στόχους από πέρυσι και ευελπιστώ να φτιάξουμε μία καλή ομάδα με νέα παιδιά. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του Τοξότη.
Θ. Ρούσος: Η ομάδα διαθέτει τη ποιότητα και γιατί όχι να ανέβουμε και κατηγορία. Αξίζει να είμαστε πιο ψηλά και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ικανοί για τα πάντα και το παλέψουμε.
Στ. Μπαλής: Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και η ομάδα του Τοξότη να τα πάει καλά και θεωρώ πως θα τα πάμε και πολύ καλά. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι καλός και με πάθος, δύναμη και αρκετή όρεξη για ποδόσφαιρο θα κάνουμε αρκετά πράγματα
Ν. Γκουρνέλης: ’Ήρθα σε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Λάρισας. Θα προσπαθήσω μέσα από την εμπειρία μου να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τα νέα παιδιά. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά και θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο.
Θ. Θάνος: Εύχομαι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Πιστεύω πως θα κάνουμε μία καλή πορεία με στόχο την παραμονή και γιατί όχι να ελπίζουμε και στην άνοδο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass