ΕΦΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Βλέπει… ψηλά ο Κουζέν

«ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 3-4 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
 Με εμφανείς αλλαγές (σε σχέση με την πρώτη του άφιξη πριν από μερικούς μήνες) έφτασε χθες το βράδυ στην Λάρισα ο Ντανιέλ Κουζέν. Με διαφορετική κόμη και με τη σύζυγό του να περιμένει το δεύτερο παιδί τους ο επιθετικός από την Γκαμπόν παρουσιάστηκε αρκετά ορεξάτος όσον αφορά στους στόχους της φετινής ΑΕΛ. Αφού στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε λόγο ακόμα και για Τσάμπιονς Λιγκ στη θεσσαλική πρωτεύουσα εξήγησε αρχικά τους λόγους της επιστροφής: «Επέστρεψα διότι μου αρέσει η Λάρισα σαν πόλη αλλά και επειδή το περασμένο εξάμηνο στην ΑΕΛ ήταν πολύ καλό. Γενικά υπήρχε σαν επιλογή στο μυαλό μου».
Στη συνέχεια για το αν θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ατρόμητο είπε: «Έχω παίξει μέχρι στιγμής μόνο δύο ματς. Ένα με τη Χαλ και ένα με την Εθνική μου ομάδα. Θέλω λίγο χρόνο αλλά πιστεύω πως θα είμαι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας για την πρεμιέρα».
Σχετικά με τους στόχους του στη νέα σεζόν τόνισε: «Στόχος μου είναι το γκολ. Η θέση είναι στρίκερ και με τη δική μου προσπάθεια η ΑΕΛ μπορεί να είναι πολύ ψηλά. Γιατί όχι στις πρώτες 3-4 ομάδες του πρωταθλήματος».
Ο Κουζέν μίλησε και για το νέο γήπεδο: «Ήταν ένας από τους λόγους. Δεν ήταν ο μοναδικός αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό πως η ομάδα θα παίξει σε αυτό το νέο γήπεδο. Ξαναλέω όμως πως δεν ήταν μόνο αυτός. Γενικά ήθελα να επιστρέψω για να καταφέρω κάτι εδώ. Να κατακτήσω κάτι εδώ στη Λάρισα». Σχολιάζοντας το γεγονός πως το συμβόλαιο είναι μονοετές ανέφερε: «Ήταν μια πολύ καλή συμφωνία. Εφόσον πάνε όλα καλά και είμαστε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες τότε μπορεί και να συνεχίσουμε», ενώ για το αν είχε άλλες προτάσεις εκτός από αυτήν την ΑΕΛ υπογράμμισε: «Είχα προτάσεις από την Αγγλία αλλά ήταν από την Τσάμπιονσιπ. Προτιμώ τη σούπερ λιγκ και την ΑΕΛ».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass