ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΝΕ

Πήρε Κουγιουμτζίδη ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2010 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
Τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κουγιουμτζίδη απέκτησε χθες ο Τύρναβος 2005. Η διοίκηση των νεοφώτιστων ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο μέσο (γεννηθείς το 1987) ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΝΕ. Αυτός θα είναι ο προτελευταίος παίκτης που αποκτά ο Τύρναβος ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο τελευταίος θα είναι επιθετικός και θα έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποκτηθεί ακόμα και σήμερα.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-2
Εν τω μεταξύ, σε χθεσινό φιλικό ματς στον Αμπελώνα ο Τύρναβος κέρδισε τον Αμπελωνιακό με σκορ 2-0. Το ένα γκολ σημείωσε ο Θανάσης Μάγγος στο 19΄ και το άλλο ο Γιάννης Αντωνόπουλος στο 75΄.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Χαλβατζάρας, Μούργκας, Δαλακώνης, Κωτούλας, Παπαγεωργίου, Τζαρτζάνης, Μεζίνι, Κούρος, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Γωγάκος ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι εξής: Μπακούλας, Μπουγάτσας, Γκαμπέτας, Γκόρτσος, Καρυπίδης, Αλεξόπουλος, Δραχλίθρας, Γκιόζι, Χρυσοβέργης, Μαυρίδης, Τζέκο. 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Γεωργαντζάς, Μάγγος Θ., Μάγγος Κ., Γρηγορίου, Κουβελάς, Μουρατίδης, Τσιρογιάννης ενώ έπαιξαν και οι: Σκούπρας Β., Νάτσης, Κατσαβός, Χριστοδούλου, Γιολδάσης, Αντωνόπουλος, Λόλας, Μουσιάρης, Κουγιουμτζίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass