ΓΙΑ ΤΗ ΝΩΘΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ

Δεν ανησυχεί ο Παπακώστας

* Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2010 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
Μπορεί η εικόνα της Α.Ε.Λ. στο προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου να άγχωσε αρκετούς φιλάθλους καθώς απομένουν λίγες ημέρες για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τον τεχνικό των «βυσσινί». Ο Γιάννης Παπακώστας λοιπόν αφού ανέφερε πως «Δεν είχαμε καλή εικόνα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αξιολογήσουμε, τι έφταιξε, για να παρουσιάσουμε την εικόνα αυτή που θέλουμε. Δεν δείξαμε φρέσκοι, κάτι φυσιολογικό ως ένα σημείο πηγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα» συνέχισε με την εξής αισιόδοξη άποψη: «Δεν με ανησυχεί αυτή η εικόνα. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές. Βγάλαμε συμπεράσματα όσον αναφορά στην ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, γνωρίζαμε από πριν ότι κάποιοι είναι ανέτοιμοι και πρέπει κι αυτοί σταδιακά και χωρίς προβλήματα τραυματισμών να «κερδίσουν» χρόνο για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε για όλη τη χρονιά ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο».
- Τι είναι αυτό που σας προβλημάτισε στη σημερινή εμφάνιση;
* Θα δώσουμε ελαφρυντικά όσον αφορά στο ότι δεν είχε φρεσκάρισμα η ομάδα, άρα δεν μπορείς να ζητάς περισσότερη ταχύτητα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν ένα στοιχείο το οποίο μας έλειψε, γιατί είτε στο αμυντικό είτε στο επιθετικό κομμάτι πηγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα. Έγιναν και κάποια λάθη στην τακτική, στα οποία πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ευτυχώς που βγήκανε κάποια πράγματα σήμερα (σ.σ. προχθές), για να μπορέσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».
- Στο μεταγραφικό παζλ λείπει το κομμάτι του αμυντικού χαφ...
* Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είμαστε πάρα πολύ κοντά. Με την απόκτησή του, με Κουζέν, «ανεβαίνουν» Μακίνουα, Ταλ και Κανόμπιο, και το φρεσκάρισμα των υπολοίπων θα φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή και παθιασμένη.
Τα φιλικά δεν δίνουν βαθμούς, δίνουν όμως χρήσιμα συμπεράσματα. Κάποια λάθη που γίνανε και δεν πρέπει να ξαναγίνουν ποτέ. Για τα λίγα φιλικά που έδωσε η ομάδα έως τώρα είπε πως «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν ήταν στη δική μας ευθύνη». Τέλος για τον Κανόμπιο είπε πως είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει.
Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ... ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ
Μεγάλη η αγάπη που έχει για την πόλη και την ομάδα της Λάρισας ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης. Το ίδιο όμως συμβαίνει και από την μεγαλύτερη μερίδα των Λαρισαίων φιλάθλων. Άλλωστε με τη «βυσσινί» φανέλα ο Τσιώλης πήρε πρωτάθλημα. Με τη λήξη λοιπόν του αγώνα ο προπονητής έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη και είναι χαρακτηριστικό πως από τα πέντε λεπτά που μίλησε τα... τέσσερα αφορούσαν στην Α.Ε.Λ. Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα από όλα θέλω κι εγώ να δώσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη. Ήταν μια τρομερή απώλεια για όλους μας , ένα σοκ. Εγώ τον γνώριζα, ήταν πολύ φίλος με δικούς μου ανθρώπους... συλλυπητήρια και να είναι «ελαφρύ το χώμα» που θα τον σκεπάζει.
Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο ευχαριστώ, ξανά, στον κόσμο της Λάρισας για την υποδοχή. Φαίνεται ότι εκεί η «χρυσή σελίδα» στη μεγάλη ιστορία και στο βιβλίο της Λάρισας είναι ανεξίτηλη παρόλο το χρόνο που περνάει. Και τα πρόσωπα περνάνε, αλλά μένουνε... πρόσφατα «χάσαμε» ίσως τον πιο δυνατό «κρίκο» από εκείνη την «αλυσίδα», τον Στέλιο Καντώνια. Αλλά παρόλα αυτά η ιστορία «γράφει» και παραμένουνε πάντα εδώ!
Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω πως και για τις δυο ομάδες το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δυο ομάδες σαν στόχο έχουν να καλυτερέψουν το σύστημα και την τακτική. Να καλυτερεύσουν τις ατομικές τους ικανότητες οι ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε την άλλη βδομάδα να μπούμε κι εμείς και η Λάρισα δυνατοί στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.
Εύχομαι πραγματικά από την ψυχή μου η Λάρισα να συνεχίσει να γράφει σελίδες πολύ καλές, ένδοξες, στην ιστορία της γιατί το αξίζει ο κόσμος, το αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει και από τη διοίκηση. Και πιστεύω ότι με το καινούριο γήπεδο δεν θα έχει πια τίποτα να ζηλέψει η Λάρισα ακόμα και από ευρωπαϊκές ομάδες.
- Η ετοιμότητα της δικής σας ομάδας σάς ικανοποιεί;
* Νομίζω πως όταν τελειώσαμε και τον τρίτο κύκλο της προετοιμασίας στην Ιταλία νομίζω πως η ομάδα έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι παίκτες έχουν αποκτήσει μια χημεία και αυτοματισμούς στο παιχνίδι. Νομίζω πως αν και υπάρχει περιθώριο την άλλη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι.
ΤΑΛ: «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ»
Από τη μικτή ζώνη πέρασαν και δύο παίκτες από την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου. Αρχικά μίλησε ο αμυντικός της λαρισινής ομάδας Ιμπραΐμ Ταλ που είπε τα εξής: «Είναι απογοητευτικό το γεγονός πως δεν κερδίσαμε τη στιγμή που ξέραμε ότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτό και συνεχίζουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της πρεμιέρας».
Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Πλιάγκας τόνισε τα παρακάτω: «Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τη Λάρισα. Δείξαμε πιο έτοιμοι αλλά από αυτά τα παιχνίδια μόνο κρίσιμα συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις. Η ομάδα μας έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass