ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Με τέρψη και... θέα

Η «Ε» ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:09
 Φωτ. Β. Ντάμπλης
Πέρυσι ήταν πραγματικό «τρένο». Με πολλούς βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση ο Μαχητής Τερψιθέας θέλει να κάνει ακόμα ένα άλμα και από την Α1 ΕΠΣΛ να ανέβει στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Λάρισας. Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της νέας δύναμης του τοπικού ποδοσφαίρου και πήρε μερικές απόψεις για τη νέα σεζόν που έρχεται.
Αρχικά μιλήσαμε με τον πρόεδρο Βαίο Παπαδόπουλο που μας είπε τα εξής: «Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι, καινούρια πορεία. Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Το πρώτο και βασικό που περιμένουμε είναι να δέσει μόνο η ομάδα. Να γίνουν ένα δυνατό σύνολο που θα τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να πιστεύω πως θα παίζουν μέσα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» και πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων. Το βασικό που θέλουμε σαν Τερψιθέα είναι ηρεμία και καλό ποδόσφαιρο.
-Από τον κόσμο της Τερψιθέας τι περιμένετε:
*Τα πάντα περιμένουμε από τον κόσμο. Χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα. Τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες ελπίζουμε να τους έχουμε δίπλα μας. Πρέπει να είναι ο βασικός μας χρηματοδότης. Με το εισιτήριο που θα αγοράζουν θα μας δίνουν δύναμη.
ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ Β. ΜΠΙΡΣΙΜΗ
Τεχνικός ηγέτης στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Μπιρσίμης. Αρχικά τοποθετήθηκε: «Εύχομαι η ομάδα να είναι τα πάει καλά. Δεν το κρύβω πως οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πως βαδίζουμε σε πολύ καλά βήματα. Είναι πολύ καλά οργανωμένη και έχει ξεφύγει από το κλασικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που είναι συνέχεια δίπλα μας, τον κόσμο που μας στηρίζει και φυσικά τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που δίνουν όλο τους τον εαυτό στην προσπάθεια αυτή. Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλές.
- Πιστεύεις πως μπορείτε να πάρετε το εισιτήριο ανόδου;
* Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αλλά νομίζω πως είμαστε σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την άνοδο. Η κατηγορία βέβαια έχει φαβορί που είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Εμείς βέβαια θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε να ανεβούμε.
- Τι το διαφορετικό θα έχει φέτος το πρωτάθλημα;
* Φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά. Τα οικονομικά επηρέασαν πολύ τις ομάδες και δεν τις επέτρεψαν να κάνουν ηχηρές μεταγραφές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Σημαντικές χαρακτηρίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα ο Μαχητής Τερψιθέας. Συγκεκριμένα ως τώρα αποκτήθηκαν οι εξής:
Μάρκου Κωνσταντίνος (Καλοχώρι)
Δημήτρης Ντάλας (Αμυγδαλέα)
Γιάννης Ζερβούλης ( Αχιλλέας Φαρσάλων)
Στέλιος Τσινούδης (Αχιλλέας Φαρσάλων)
Γιάννης Τζέος (Ραχούλα)
Ευριπίδης Βακουφτσής (Βλαχογιάννι)
Νίκος Ντούγκος (Συκούριο)
Βαγγέλης Δοξαριώτης (Τοξότης)
Σάκης Καραπέτσας (Κρανιά)
Γιώργος Ελευθέρογλου (Αγιά)
* Όσον αφορά τώρα στα φιλικά παιχνίδια ο Μαχητής έχει κλείσει τα παρακάτω: 19/8 με Μακρυχώρι (μ), 24/8 με Γιάννουλη (ε), 26/8 με Ραψάνη (μ), 28/8 με Νίκαια (ε), 31/8 με Ευαγγελισμό (μ).
Χθες εν τω μεταξύ ο Μαχητής κέρδισε μέσα στο Ομορφοχώρι με σκορ 7-2.
 
 
Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
 
Κωνσταντίνος Μάρκου
Ο Κωνσταντίνος Μάρκου πήγε στην Τερψιθέα πριν από λίγο διάστημα από το Καλοχώρι. Πρόκειται για έναν 19χρονο επιθετικό στον οποίο πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας. Για την νέα χρονιά μας είπε: «Η ομάδα μας όπως τη βλέπω έχει τη δυνατότητα να ανέβει κατηγορία. Υπάρχει πολύ καλή ποιότητα στο σύνολο και ελπίζω και εμείς οι νέοι παίκτες που ήρθαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο».
 
Γιώργος Καφφές
Με παρουσία ακόμα και στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη δεκαετία η εμπειρία του Γιώργου Καφφέ απλά περισσεύει στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Λάρισα. «Όπως και πέρυσι θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και αν έρθει η άνοδος θα είναι ευχάριστο. Ήρθαν νέα παιδιά και μαζί με τους παλιούς θα προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε ένα καλό σύνολο».
 
Αποστόλης Σακογιάννης
Ο Αποστόλης Σακογιάννης είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και δήλωσε: «Πιστεύω πως έχουμε ένα καλό ρόστερ και πως μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο. Το πρωτάθλημα βέβαια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
 
Χρήστος Παπαδημητρίου
Στα 23 του χρόνια ο Χρήστος Παπαδημητρίου παίζει ως αριστερό μπακ στην ομάδα της Τερψιθέας. Αυτός θα είναι ο 4ος συνεχόμενος χρόνος που βρίσκεται στο ρόστερ της και ως «παλιός» μας είπε: «Όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι στην ομάδα μας. Αν έχουμε λίγο την τύχη με το μέρος μας τότε θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε και την κατηγορία».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass