ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Ευρεία φιλική νίκη της Ελασσόνας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ – «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Εντυπωσιακή νίκη με 4-1 πέτυχε χθες το απόγευμα η ομάδα της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας επί των Νέων της Α.Ε.Λ., σε φιλικό αγώνα (πρώτος για την Ελασσόνα), που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.
Ο αγώνας, παρά το φιλικό του χαρακτήρα και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν, είχε δυνατές μονομαχίες, φάσεις και στις δυο εστίες, πάθος, περίτεχνες ενέργειες, διαρκή κίνηση της μπάλας, γκολ και θέαμα, που αποζημίωσε την κερκίδα (...κάποια διαστήματα θύμιζε επίσημο αγώνα).
ΤΑ ΓΚΟΛ
Το σκορ άνοιξε στο 21’ για την Ελασσόνα ο Βαλαώρας, με δυνατό σουτ, και μετά από ασταθή απόκρουση του Λαρισαίου τερματοφύλακα Πρίφτη (...έδειξε να αιφνιδιάζεται). Στο 41’, ο Πρίφτης ανέτρεψε τον νεοαποκτηθέντα Βαϊτση της Ελασσόνας, που κατευθυνόταν μόνος με την μπάλα προς την εστία, και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Βαΐτσης, κάνοντας το 2-0 υπέρ της Ελασσόνας.
Στο 55’, ο Νόνης της Λάρισας, με δεξί δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1.
Στο 62’, ο Μολλάς εκτέλεσε φάουλ - σέντρα από δεξιά και ο καλά πλασαρισμένος Σωτ. Χάμος σηκώθηκε και με εξαιρετική κεφαλιά κάνει το 3-1, μέσα σε χειροκροτήματα.
Στο 87’, ο πολύ καλός Σιαμαντούρας της Ελασσόνας, από δεξιά με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ, έγραψε το τελικό 4-1 για την τοπική ομάδα.
Σίγουρα, ο προπονητής Κώστας Κολομητρούσης θα έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών (κυρίως από τους νεαρούς), που χρησιμοποίησε στον πρώτο φιλικό της ομάδας. Η χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση της «αναγεννημένης» και αποτελεσματικής Ελασσόνας ξάφνιασε ευχάριστα και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Οι Νέοι της ΑΕΛ παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί, αλλά υπέκυψαν μπροστά στην ανωτερότητα μιας εξαιρετικά καλής Ελασσόνας, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον προπονητή τους Χρήστο Καπελιάνη.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δημ. Τζιόλας, Νικ. Βαλιώτης και Νικ. Κεραμίδας.
Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν:
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κώστας Κολομητρούσης): Μιγδάνης, Λιόλιος, Καρατζιόλης, Γεωργούλας, Γκρέτσης, Φώλλας, Χάμος Σωτ., Σιαμαντούρας, Βαϊτσης, Μολλάς, Βαλαώρας(αρχική ενδεκάδα), Γκουτζουρέλας, Πρακατές, Νάκης, Μπαρλαγιάννης, Βάλλας, Αλεξούλης, Παπαποστόλου, Γκαμπέτας, Γκανάτσιος.
ΝΕΟΙ ΑΕΛ (Χρήστος Καπελιάνης): Πρίφτης, Αγγέλης, Τέγος, Πάτρας, Γκαλίτσιος, Αλεξόπουλος, Ιωαννίδης, Τσιρογιάννης, Φλέγγας, Συκιώτης, Τόλιος(αρχική ενδεκάδα), Νόνης, Τζιόλης, Τσάρας, Κανάκης, Τσένος, Παπαϊωάννου, Ευαγγέλου, Παπαθανασίου, Παπαγιάννης, Μπουροτζήκας, Μπιερίν, Κρίτσας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass