ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ 5-0

Βαριά ήττα για την Τσαριτσάνη

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υπέστη βαριά ήττα χθες σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας (8ος όμιλος της Δ’ Εθνικής) με σκορ 5-0. Η ομάδα του Γ. Καλτέκη, με αρκετούς νέους παίκτες και 4 υπό δοκιμή, βρέθηκε να χάνει στο α’ ημίχρονο με 1-0 από το 10’. Στο 15’, 29’ και 31’ δέχτηκε ισάριθμα τέρματα από την πολύ δυναμική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας.
Στο β’ μέρος κάνοντας ο προπονητής πολλές αλλαγές και δοκιμάζοντας διαφορετικά σχήματα, ισορρόπησε το παιχνίδι, δημιούργησαν οι παίκτες 4-5 καλές ευκαιρίες με σούτ και 1 κάθετο δοκάρι, πλην όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 70’ η Γλυφάδα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 5-0 (τελικό σκόρ).
Οι ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι, έκαναν προπόνηση με το γυμναστή Κ. Μαντζιώκα. Η ομάδα του Οικονόμου φάνηκε αρκετά κουρασμένη σε αυτό το παιχνίδι και τούτο οφείλεται στις πολλές προπονήσεις (σημειωτέον ότι την ημέρα του αγώνα έγιναν 2 προγραμματισμένες προπονήσεις).
Το παιχνίδι που διοργάνωσε η Κοινότητα Φιλιππαίων με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κο Λεωνίδα Τσεπίδη, παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι τόσο από τους Φιλιππαίους και τα γύρω χωριά όσο και περί τους 20 Τσαριτσανιώτες, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κώστας Τσέτσελας με επόπτες τους κ. Γιώργο Βλαχάκη και Αθανάσιο Στεφούλη και οι 3 της ΕΠΣ Γρεβενών. Η αποστολή του Οικονόμου μετά και την τελευταία πρωινή χαλαρωτική προπόνηση της Παρασκευής, αναχωρεί για την Τσαριτσάνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass