ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Ανταγωνιστική ομάδα, καλό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με τη σκέψη όλων στον Νίκο Ε. Κουτίνα που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 41 χρονών συνεχίζεται η προετοιμασία ης Δόξας Αργυροπουλίου για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Βαρύ το κλίμα στους κόλπους του συλλόγου οι άνθρωποι του οποίου θρηνούν τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια ως βοηθός προπονητής, ανεβάζοντας το 2008 τη Δόξα μαζί με τον Κώστα Καζάκη στη μεγάλη τοπική κατηγορία στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» φιλοδοξούν να καθιερωθούν.
«Θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή και καλή οργάνωση της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μπέλτσιος μιλώντας για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στη Δόξα Αργυροπουλίου και συνέχισε:
«Γι’ αυτό ζητάμε απ’ όλους τους παίκτες να έχουν συνέπεια και πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδου. Μετά την πολύ καλή περσινή πορεία της ομάδας όπου μπήκαν σωστές βάσεις, φέτος απαίτηση όλων είναι η περαιτέρω αναβάθμιση και η συνεχής ανοδική πορεία» κατέληξε ο κ. Μπέλτσιος ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νίκο Ε. Κουτίνα τονίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.
Στον πάγκο της Δόξας Αργυροπουλίου βρίσκεται ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο τεχνικός που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας από τον περασμένο Νοέμβριο και παρουσίασε ένα σημαντικό έργο.
«Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο ούτως ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας ακολουθεί και μας στηρίζει αλλά και τη διοίκηση που έκανε μεγάλες προσπάθειες για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της Δόξας» υπογράμμισε ο Γιάννης Παπαγιάννης και συνέχισε:
«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πορεία ανάλογη της περυσινής και να δημιουργήσουμε την υποδομή για τα νέα παιδιά του συλλόγου.
Δεν έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Θα ξεκινήσουμε και θα δούμε. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από το περυσινό στο οποίο δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγει κάποια ομάδα όπως έγινε πέρυσι με τον Οικονόμο αλλά θα υπάρχει ένα σύνολο ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.
Εμείς λοιπόν θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και υπάρχουν οι ικανότητες για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Φιλοδοξίες υπάρχουν αλλά για να τις κάνουμε πράξη χρειάζεται σκληρή δουλειά» κατέληξε ο τεχνικός της Δόξας.
ΑΡΩΓΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Αρωγός στη φετινή προσπάθεια της Δόξας Αργυροπουλίου θα είναι η δημοτική αρχή Τυρνάβου. Μιλώντας στη φετινή «πρώτη» της ομάδας ο δήμαρχος Τυρνάβου, Χρήστος Κιτσίδης σημείωσε με έμφαση ως παλιός ποδοσφαιριστής που ήταν και ο ίδιος ότι τόσο προσωπικά όσο και σαν δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό της διοίκησης και του συλλόγου γενικότερα, ηθικά αλλά και υλικά, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αργυροπουλίου κ. Στέλιος Τριανταφύλλου ευχήθηκε η ομάδα να προχωρήσει δυνατά και να κάνει περήφανο το Αργυροπούλι και τους κατοίκους του οι οποίοι πάντα είναι κοντά της.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Η Δόξα Αργυροπουλίου διατηρώντας τον περυσινό βασικό κορμό προχώρησε σε μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μαζί με τους παλιούς θα δώσουν μια νέα ώθηση και δυναμική στην ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Πατσιωτός, Κερκίνης, Καρακάνος, Τσεκούρας, Ράμπια, Εμμανουήλ, Μπούρας, Ορφανίδης, Κουκουβάγιας, Γκουγκουστάμος και Τσούτσας, ενώ αποχώρησαν οι Φεγκουδάκης, Τσακαβίτης, Στ. Μπαχτσιβάνος.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Με αφορμή τον άδικο χαμό του Νίκου Ε. Κουτίνα η διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου αποφάσισε ομόφωνα να αναβάλει την καθιερωμένη χορευτική εκδήλωση του συλλόγου που γίνεται κάθε χρόνο τέλη Αυγούστου, να καταθέσει αίτημα στο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ προκειμένου να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής και τέλος σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι παίκτες να αγωνίζονται με μαύρο περιβραχιόνιο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass