Ο ΦΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΜΑ

Μάχη για το ποσοστό των δικαιωμάτων...

* Ο ΚΟΥΖΕΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2010 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Ο 24χρονος ύψους 1.93 αμυντικός χαφ Ρικάρντο Φατί έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά απομένει και η απάντηση της ιταλικής Ρόμα που ανήκει ο παίκτης.
Η ομάδα της Ρόμα που έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει θέλει να συνεχίσει να έχει ένα μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ώστε να «καρπωθεί» πιθανή μεταπωλητική αξία.
Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη αλλά και άνθρωπο της ΑΕΛ συνεχίζονταν μέχρι χθες αργά το βράδυ και σήμερα εκτός απροόπτου θα υπάρξει η τελική απάντηση.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και ο Φατί θα γίνει παίκτης τη ΑΕΛ αλλά με δεδομένη τη φετινή απώλεια του Σαϊντού που είχε συμφωνήσει και μετά δεν προχώρησε η μεταγραφή δεν θέλουν να εκφράζουν δημόσια την αισιοδοξία τους.
Ο Φατί έχει πενταετές συμβόλαιο με τη Ρόμα (λήγει το 2011) και σίγουρα αυτό κάνει ισχυρή τη θέση της Ιταλικής ομάδας.
Η μεταγραφή αν πραγματοποιηθεί θα ισχυροποιήσει την ομάδα στη θέση του αμυντικού χαφ ενώ για πρώτη φορά υπάρχει απόκτηση νεαρού παίκτη.
ΠΕΡΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Όμως δεν είναι μόνο η υπόθεση του Φατί που απασχολεί την ΑΕΛ αλλά και του σέντερ φορ. Χθες οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας περίμεναν την απάντηση του Ντανιέλ Κουζέν που όμως δεν υπήρξε και αν αυτό δεν συμβεί σήμερα (τον παίκτη θέλει πολύ ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας) τότε θα στραφούν σε έτοιμη λύση άλλου επιθετικού που έχει αρκετές περγαμηνές και αρκετά γκολ.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μοιάζει με τον Κουζέν σε ύψος και ηλικία ενώ ανήκει σε γνωστή ομάδα της Βόρειας Ευρώπης  και διακρίνεται με την εθνική ομάδα της χώρα του. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει καλά στοιχεία και μέχρι τώρα έχουν δαπανηθεί γι’ αυτόν αρκετά μεγάλα ποσά.
Σίγουρα δεν αποκλείεται μέχρι να απαντήσει θετικά ο Κουζέν ή ο παίκτης που σκιαγραφήσαμε, ο Πηλαδάκης να επιχειρήσει και επαναπροσέγγιση του Ουρουγουανού Μαρτσέλο Ζαλαγέτα που είναι ο διακαής του πόθος ενώ για τον Μάρλον Χέργουντ οι πιθανότητες να έρθει στο Αλκαζάρ είναι αμυδρές.
Για το θέμα του σέντερ φορ στόχος είναι να ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή και να βρίσκεται στην Ελλάδα αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο.
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ...
Χθες τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» υπήρξε θερμή υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΛ από τριάντα περίπου Λαρισαίους φιλάθλους μέλη του «Athens club» που θέλησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass