ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Ξεκίνημα με φιλική νίκη

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 3-2 ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Επιστρέφοντας από τα Χάνια Πηλίου, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Α.Σ. Πυργετού, αντιμετώπισε χθες, σε φιλικό παιχνίδι, την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου (Κ21). Οι «βυσσινί» του Χρήστου Γκάτα, που χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, επιβλήθηκαν με 3-2, χαρίζοντας σε όσους φιλάθλους βρέθηκαν στο πρώην Εθνικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας διαστήματα καλού ποδοσφαίρου.
Αξιοποιώντας γύρισμα του Κόκκινου, ο Στύλος στο 31’ έγραψε το 0-1 και στο 37’ ο Καραγιάννης αιφνιδίασε με σουτ εκτός περιοχής τον Θεοδωρίδη, διαμορφώνοντας το 0-2. Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου μείωσαν στο 55’ με τον Νάκα και ισοφάρισαν στο 67’ με τον Σφάκα, ενώ η τελευταία «λέξη» ανήκε στον επανεμφανισθέντα ύστερα από εννέα μήνες, Φιλιππούλη, ο οποίος στο 75’ πέτυχε το τελικό 2-3 και στο 86’ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα Αβδελά στην απόκρουση του αγώνα.
Τη φιλική αναμέτρηση διηύθυνε με επιτυχία ο Βολιώτης διαιτητής Δ’ Εθνικής Στέλιος Χαλβατζάκος (Δημητριάδης - Αγρέβης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Θεοδωρίδης (74’ Αβδελάς), Καράτσαλος (76’ Ποζιόπουλος), Ναουμίδης, Χολέβας, Κόμνος (83’ Δημητριάδης), Ζενούνι (61’ Κοτζαθανάσης), Μαρμαρινός, Σφάκας, Ζαχαράκης (87’ Ζέρης), Βαλωτής (61’ Τρίμμης), Νάκας.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Παγκαρλιώτας, Μπουτογιάννης, Πότσης, Κρούτη, Κουρδής, Καραγιάννης, Στύλος, Σιδηρόπουλος, Κόκκινος.
β’ ημίχρονο: Μπρέλλας, Κοτούμπας, Στυλιανός, Στούμπος, Κωτσιόπουλος, υπό δοκιμήν παίκτης (70’ Φιλιππούλης), Τριτάρης, Κολομητρούσης, Μάτος (85’ Αρ. Κούμε), Ζαφειρίου, υπό δοκιμήν παίκτης.
* Επόμενος φιλικός αγώνας για τους Πυργετινούς είναι ο εντός έδρας με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 13 Αυγούστου.
* Απόλυτα ικανοποιημένη αποχώρησε από το «Χάνι του Μάνθου» η αποστολή του Α.Σ. Πυργετού, καθώς οι συνθήκες διαμονής και προπόνησης ήταν ιδανικές. Σ’ αυτό συνέβαλε στο μέγιστο δυνατόν βαθμό η διεύθυνση του ξενοδοχείου (ο ιδιοκτήτης Κώστας Κεφαλάς, η σύζυγός του Αγγελική, οι κόρες του Ρεβέκκα και Ιωάννα και ο γιος του Μάνθος), που ευχήθηκαν κάθε επιτυχία κατά τη νέα περίοδο στους «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass