Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

Εντείνει τις προσπάθειές της για επιθετικό και μέσο

* ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 21:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Η αγωνία μεγαλώνει στους φίλους της Α.Ε.Λ., καθώς όσο περνούν οι ημέρες τα μεταγραφικά θέματα που υφίστανται, παραμένουν σε εκκρεμότητα.
Φυσικά η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Πηλαδάκης που χειρίζεται τα θέματα, εντείνουν τις προσπάθειες για να αποκτηθούν ένα αμυντικό χαφ και ένας σέντερ φορ.
Πολλά ονόματα ακούστηκαν και γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα, όμως επίσημα από την Π.Α.Ε. τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται.
Χθες αναφέρθηκε και το όνομα του Γάλλου μέσου της Ρόμα Ρικάρντο Φατί, που προτάθηκε εδώ και ένα μήνα περίπου και φαίνεται να αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον.
Ο 24χρονος χαφ είχε πάει στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από την Μπλάκμπερν, αλλά οι συζητήσεις των Ρόβερς με τους Ρωμαίους δεν απέδωσαν.
Η Α.Ε.Λ. δεν θα πει λοιπόν όχι εάν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να γίνει η μεταγραφή, όμως προέχει να αποκτηθούν ένα εξάρι και ένα εννιάρι.
* Κατά τα άλλα, με προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία στην Ιταλία, μετά την ακύρωση του φιλικού παιχνιδιού με την Πιατσέντζα.
Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας με τους συνεργάτες του δίνουν βαρύτητα στην τακτική και να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες εντόπισαν στο δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Συναυλία προς τιμήν της Α.Ε.Λ. διοργάνωσε προχθές το βράδυ η δημοτική αρχή του Άκουι Τέρμε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην piazza bollente.
Όμως με την αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα στην προετοιμασία των «βυσσινί» επί ιταλικού εδάφους, με την ακύρωση του φιλικού με την Πατσιέντζα, δεν υπήρχε διάθεση για εκδηλώσεις.
Χωρίς λοιπόν την παρουσία παικτών και της τεχνικής ηγεσίας έγινε η εκδήλωση, όπου τη λαρισινή ομάδα εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Τύπου Χάρης Γεωργούλας.
Η δημοτική αρχή του Άκουι Τέρμε, μέσω του αντιδημάρχου Αθλητισμού, παρέδωσε κάποια συμβολικά δώρα στον υπεύθυνο Τύπου της Α.Ε.Λ., ο οποίος με τη σειρά του αφού ευχαρίστησε για την όλη εκδήλωση και φιλοξενία ανταπέδωσε τα δώρα δίνοντας ένα λάβαρο, ένα κασκόλ και κάποια πράγματα από την μπουτίκ των «βυσσινί».
ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αναφορικά με τη διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι – λόγω εργασιών συντήρησης του λογισμικού, από την εταιρεία που υποστηρίζει το σύστημα της ΓΓΑ – το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού από το Στάδιο Αλκαζάρ για τις δύο πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:
-Δευτέρα 9/8: Από τις 9:30 μέχρι τις 16:00
-Τρίτη 10/8: Από τις 11:00 μέχρι τις 18:00
Από την Τετάρτη 11/8 και μετά ισχύει κανονικά το ωράριο 9:30-17:00
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προσφυγή κατέθεσε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για να μείνει ελεύθερος. Θα εξετασθεί δε το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass