ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κοντά στον Οικονόμο ο πρόεδρός του

* ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης επισκέφθηκε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τόλιος. Ο πρόεδρος χαιρέτισε τους παίκτες, παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία τους , συνέφαγε μαζί τους και σε χρόνο ανάπαυλας χαλάρωσε και αυτός μαζί με τους ποδοσφαιριστές στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Κατά το χρόνο της παραμονής του στο ξενοδοχείο (διανυκτέρευσε), συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Φιλιππαίων κ. Κώστα Παλάσκα και τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος «Λεωνίδας» κ. Λεωνίδα Τσεπίδη και μεταξύ καλού λευκού κρασιού και ορεινών γρεβενιώτικων εδεσμάτων (καλοψημένα αρνίσια παϊδάκια, λουκάνικα και φιλέτα σχάρας), αντάλλαξαν απόψεις για ποδοσφαιρικά και για τεχνικά θέματα περί των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του συγκροτήματος (ξέρει άλλωστε ο πρόεδρος από αυτά), μένοντας δε απόλυτα ικανοποιημένος από την παροχή υπηρεσιών του ξενοδοχείου προς την αποστολή, άφησε υποσχέσεις, εκτός απροόπτου, για την προετοιμασία της ομάδας στο ίδιο συγκρότημα και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Αναχωρώντας την επομένη από το δροσερό περιβάλλον των Φιλιππαίων για την «καυτή» Λάρισα, ευχήθηκε στους παίκτες και το προπονητικό team, καλή συνέχιση της προετοιμασίας και ευτυχή επιστροφή στην Τσαριτσάνη.
ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Από τους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο πρόεδρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Λεωνίδας» κ. Λεωνίδας Τσεπίδης, μεταφέροντας και την άποψη του προσωπικού του ξενοδοχείου, οι οποίοι ζουν από κοντά τις δραστηριότητες (αγωνιστικές και μη) της ομάδας, εκφράζει το θαυμασμό του και την εκτίμηση σε όλο το προσωπικό της αποστολής, το οποίο διακατέχεται από πειθαρχία, σεβασμό και αξιοπρέπεια σε όλες του τις εκδηλώσεις, τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και τους λοιπούς χώρους του ξενοδοχείου, αποσπώντας έτσι τα κολακευτικά σχόλια και από τους λοιπούς θαμώνες του συγκροτήματος και τους κατοίκους των γειτονικών χωριών, που έρχονται για αναψυχή στο ξενοδοχείο (κάποιοι είναι συγγενείς των παικτών) και καμαρώνουν τα παιδιά.
Οι διοικητικοί που βρίσκονται κοντά στην ομάδα κ. Νταρής και Μπαμπάλης, ο προπονητής και οι βοηθοί του κ. Καλτέκης, Μαντζιώκας και Καραγιάννης, είναι αρκετά συνεργάσιμοι, επιδεικνύουν επαγγελματική νοοτροπία και συμπεριφορά και υποδεικνύουν με την εμπειρία τους, τρόπους και σημεία βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών καθόσον το προπονητικό κέντρο λειτουργεί με ποδοσφαιρικές ομάδες για πρώτη φορά, φιλοξενώντας την ομάδα του Οικονόμου ως δεύτερη μέχρι τώρα ομάδα στις εγκαταστάσεις του.
Από χθες αφίχθη στο ξενοδοχείο «Λεωνίδας» και η ομάδα του ΠΑΟΚ Γλυφάδας (8ος όμιλος Δ΄ Εθνικής), για προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass