ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΟΝΝΩΝ (17:30)

Φιλικό του Τυρνάβου με τη Σκύδρα

* ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Γόννων ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αετού Σκύδρας.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντέρμπι νεοφώτιστων, καθώς και οι δύο ανέβηκαν φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θα είναι στον 2ο όμιλο.
Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Μιχάλης Ζιώγας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσορμπατζίδη ο οποίος χτύπησε στον μηρό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τον Μουρατίδη, που ακολουθεί θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και υπολογίζεται να επανέλθει μετά από ένα δεκαήμερο περίπου.
Επίσης, απών θα είναι και ο νεαρός γκολκίπερ Γούπος ο οποίος αναρρώνει στην Ελασσόνα ύστερα από την πετυχημένη επέμβαση που έκανε στη γνάθο, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Θα είναι το τρίτο φιλικό της φετινής περιόδου μετά τα ματς με Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Οικονόμο Τσαριτσάνης, παιχνίδι που έγινε την περασμένη Τρίτη στη Σαμαρίνα.
Απέναντι σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής ο Μιχάλης Ζιώγας περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν μια καλή αγωνιστική εικόνα και να παρουσιάσουν σημάδια βελτίωσης.
* Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο των Γόννων, καθώς στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου γίνονται εργασίες.
Σε περίπτωση που η ζέστη είναι αφόρητη, το ματς ενδέχεται να ξεκινήσει ένα τέταρτο αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα.
* Λόγω νομικού προβλήματος που προέκυψε -όπως αναφέρθηκε- ο Βαγγέλης Βαλαώρας δεν συνεχίζει στον Τύρναβο και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του μάλλον στην Π.Σ. Ελασσόνας.
Επίσης, ειδοποιήθηκε ο Ξεφτέρης ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.
* Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, η κλήρωση του πρωταθλήματος της football league 2 θα γίνει τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 19.00, στη Γλυφάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass