ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΕΛ

Με αισιοδοξία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας

*ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: «Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:02
Φωτ.Βασίλης Ντάμπλης
Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της θα συνεχίσει από σήμερα η ΑΕΛ, η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια, το πρώτο αύριο με την Μπρέσια.
Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς στη λαρισινή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε και με τον Ιμπραΐμ Ταλ, ενώ όπως ανέφερε ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Παπακώστας, η ενίσχυση πλησιάζει προς το τέλος, καθώς η διοίκηση προσπαθεί για να αποκτήσει ακόμη ένα κεντρικό χαφ και ένα σέντερ φορ.
Οι παίκτες παλιοί και νέοι δείχνουν μεγάλη διάθεση μέχρι τώρα, δουλεύοντας με πολλή όρεξη και συνέπεια, στέλνοντας παράλληλα αισιόδοξα μηνύματα, για την καινούργια σεζόν.
Υπάρχει λοιπόν αισιοδοξία, που πηγάζει από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας και ασφαλώς οι παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΛ, την κάνουν ακόμη πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα.
Σε δηλώσεις που έκαναν ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας, ο διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Τζήμας (σ.σ.έμεινε στη Λάρισα) και ποδοσφαιριστές της ομάδας, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», επισήμαναν τα εξής:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ : «Ξεκινάμε τώρα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα από τους φιλικούς αγώνες, δηλαδή τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί, για να μπορέσουμε έτσι να δοκιμάσουμε κάποιες τακτικές, κάποια σχήματα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και θα ήθελα να τους δώσω τα συγχαρητήριά μου. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει. Η ενίσχυση πλησιάζει στο τέλος της με την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός σέντερ φορ, ή ό,τι άλλο προκύψει για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα με τις ανάλογες προσθήκες.
Όλοι μαζί τώρα, και στο παλιό και στο νέο γήπεδο, με τη συμπαράσταση του κόσμου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα πατά σε στέρεες βάσεις. Πρέπει η ομάδα να προσφέρει και θέαμα και για αυτό καλούμε όλο τον κόσμο κοντά μας να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτήν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους μας. Και εμείς έχουμε δεσμευθεί ότι θα τον ικανοποιήσουμε και ως αποτέλεσμα και ως θέαμα».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΑΣ : «Τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ήταν και πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Δόξα τω θεώ δεν είχαμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Σιγά σιγά αρχίζουν να ενσωματώνονται στην ομάδα και οι νέοι παίκτες και σήμερα με την προσθήκη του Ταλ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που είναι σήμερα μαζί μας και που θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία. Επίσης σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος που περιλαμβάνει τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας. Θεωρώ ότι η ομάδα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να καθιερωθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ετοιμάζει ένα καινούριο γήπεδο στολίδι και πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα με το γήπεδο αλλάζει επίπεδο.
ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ : «Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο Καρπενήσι και αυτό πιστεύω ότι θα φανεί στη πορεία. Φέτος έχουμε έναν πυρήνα – κορμό στον οποίο συνδυάζονται η εμπειρία και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και καλή χημεία επίσης. Έχουμε παίκτες που τρέχουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στην ομάδα αλλά αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η δουλειά μας θα φανεί και η ομάδα θα παίξει καλά φέτος. Τέλος το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στον κόσμο, είναι να έχει υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».
ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ : «Σίγουρα η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στο Καρπενήσι. Τώρα μένει να κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια για να βγει όλη η δουλεία που έχουμε κάνει αυτό το διάστημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή-κάθε ημέρα γίνονται διπλές προπονήσεις,-ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά το νέο γήπεδο θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΛ και είμαστε όλα τα παιδιά πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε αυτό το παλάτι και γενικά θα μας δώσει κάτι παραπάνω».
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: «Δουλέψαμε πολύ καλά στο πρώτο στάδιο στο Καρπενήσι, οι ρυθμοί ήταν έντονοι, η κούραση αρκετή, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά πιστεύω, από ότι είπε και το προπονητικό τιμ. Στη συνέχεια έχουμε το δεύτερο στάδιο που περιλαμβάνει δυνατά φιλικά στην Ιταλία και ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Το μυαλό μας από δω και πέρα είναι η νίκη, για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πρωτάθλημα.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είμαστε δίπλα σε μεγάλους παίκτες όπως είναι οι Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Μετίν, μαθαίνουμε από αυτούς και προσπαθούμε να πάρουμε όλα τα θετικά τους, προσδοκώντας να κάνουμε κάποια στιγμή ανάλογη καριέρα που έκαναν και οι ίδιοι».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΝΤΖΑΣ : « Μέχρι στιγμής η προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και με τη δουλειά που θα γίνει και στην Ιταλία, πιστεύω ότι φέτος ο κόσμος θα δει πολλά καλά πράγματα στην ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε από αυτούς είναι η υπομονή τους και φυσικά η συμπαράστασή τους, σε όλα τα επίπεδα».
*Στην αποστολή είναι οι παρακάτω 28 ποδοσφαιριστές: Βιέρα, Αμπάρης, Σωτηρίου, Μπαταβάνης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βελάσκο, Καρανίκας, Λούγκος, Γκαμπέτας, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Σιατραβάνης, Τσιλούλης, Ελευθεριάδης, Κανόμπιο, Μετίν, Μπλάζεκ, Πούρι, Μακίνουα, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Ρέντζας ,Βούζας και το νέο απόκτημα, ο Ιμπραΐμ Ταλ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass