ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Καύσωνας» στην υποδοχή Κανόμπιο

* ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:59
 Ο Ιταλοουρουγουανός Φαμπιάν Κανόμπιο ήρθε χθες στη Λάρισα μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του Ροσάνα και τα δύο του παιδιά, τον Νταμπιάν και την Φιορέλα ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι μάνατζερ του Ουρουγουανός Χοσέ Σαλαζάρ και ο Έλληνας Δημήτρης Καγιόγλου ενώ εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ τους συνόδευε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Μανταίος.
Η άφιξη του Ουρουγουανού Κανόμπιο έγινε στις 4.30 μ.μ. με θερμοκρασία 40 βαθμούς Κελσίου που ανέβηκε με την απουσία δεκάδων φίλων της λαρισινής ομάδας που όρμησαν αμέσως να τον φιλήσουν και να του φορέσουν ένα κασκόλ της ομάδας ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο.
Ο Κανόμπιο έδειξε ήρεμος αν και αιφνιδιασμένος από την υποδοχή ενώ φρόντιζε καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού να μαθαίνει για την ΑΕΛ ενώ προσπαθεί μέσα από το Ίντερνετ να αλιεύσει πληροφορίες για τη νέα του ομάδα στην οποία έρχεται να παίξει πίσω από τον επιθετικό ως δεύτερος σέντερ φορ με το τρομερό αριστερό του πόδι.
Έχοντας κατακτήσει στην καριέρα του ένα πρωτάθλημα Ουρουγουάης με την Πενιαρόλ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Βαλένθια και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ πάλι με την ισπανική ομάδα φάνηκε αρκετά εξοικειωμένος με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τονίζοντας: «Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που θα ξεκινήσω μια καινούργια εμπειρία ερχόμενος στην Ελλάδα».
* Πόσο έτοιμος είσαι από πλευράς φυσικής κατάστασης;
«Σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο διάστημα ώστε να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο. Εδώ και δύο μήνες βρισκόμουν στην πατρίδα μου για διακοπές αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά ώστε να καλύψω το χαμένος έδαφος και να είμαι έτοιμος στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».
* Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις την Ελλάδα και την ΑΕΛ ως επόμενο βήμα στην καριέρα σου;
«Το πρότζεκτ που έχει η ομάδα είναι πολύ σημαντικό για εμένα ώστε να έρθω εδώ. Οι πληροφορίες που είχα από τους συμπατριώτες μου που έχουν αγωνιστεί ήδη στην Ελλάδα είναι ότι το πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και έτσι δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ. Επίσης είδα κάποια πράγματα και στο διαδίκτυο για την ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι όσο περνά ο καιρός θα μαθαίνω ολοένα και περισσότερα».
* Έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου να έρθεις στην Ελλάδα η παρουσία του Βιέρα στην ΑΕΛ;
«Έχω μιλήσει με τον Βιέρα. Γνωριζόμαστε από την Εθνική ομάδα. Νομίζω το ότι θα είμαστε συμπαίκτες είναι θετικό και θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα».
* Αγωνιστικά τι να περιμένουμε από εσένα;
«Θα προσπαθήσω σίγουρα να δουλέψω σκληρά ώστε να αποδώσω αυτά που είχα πετύχει και στις προηγούμενες ομάδες μου. Αυτό που με διακρίνει είναι η δουλειά και η σοβαρότητα».
* Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;
«Πίσω από τον επιθετικό σε ελεύθερο ρόλο».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Ο παίκτης πήγε αμέσως με την οικογένειά του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ενώ μας εξέπληξε ο μάνατζέρ του Δημήτρης Καγιόγλου στη συνέχεια λέγοντας ότι εκτός από την ΑΕΛ και η ΑΕΚ εξέταζε το ενδεχόμενο απόκτησής του.
Μας είπε: «Ο Κανόμπιο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας άριστος οικογενειάρχης που ήρθε στη Λάρισα με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Τον παίκτη τον προτείναμε και στην ΑΕΚ που τον εξέταζε αλλά πρόλαβε η ΑΕΛ και τον πήρε χωρίς να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα.
Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι ο παίκτης να εγκλιματιστεί ενώ διάλεξε την ΑΕΛ παρότι είχε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τη Βαγιαδολίδ να παίξει στη Β’ Ισπανίας.
Τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί που καλά με την ΑΕΛ και να τον παρακολουθεί ο εκλέκτορας της εθνικής Ουρουγουάης.
Θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής και στη συνέχεια πιστεύω θα «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.
Μας αρέσει που συνεργαζόμαστε με τον κ. Πηλαδάκη γιατί είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας και μέχρι τώρα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις.
Αν έρθει άλλος Ουρουγουανός στην ΑΕΛ ο κ. Καγιόγλου είπε όχι από το γραφείο του.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass