ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Ικανοποίηση για τον Μακίνουα

* Ο ΒΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ στο Καρπενήσι που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και χθες ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας έκανε δύο προπονήσεις και το απόγευμα αυτό που τον εντυπωσίασε ήταν η άνοδος του Στίβεν Μακίνουα.
Ο Νιγηριανός παίκτης συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και ακολουθεί ένα πρόγραμμα που να είναι δυνατό το πόδι του και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι ο Μακίνουα παίζει και περιφερειακός επιθετικός κάτι που δίνει πολλές λύσεις.
Μάλιστα ο Παπακώστας στο φιλικό του περιβάλλον έλεγε ότι αν ο Μακίνουα φθάσει σε απλά καλό επίπεδο θα προσφέρει σημαντικό έργο.
Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης εγκατέλειψε ο Βιέρα (στη φωτογραφία τον βλέπουμε να συνομιλεί με τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα) που πήγε για χαλάρωμα ενώ Σιατραβάνης και Μπλάζεκ αποχώρησαν αργότερα γιατί δέχθηκαν χτυπήματα, δείγμα του ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα.
Στο μεταξύ, μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Βούζας.
Για σήμερα ο Παπακώστας έχει προγραμματίσει πάλι δύο προπονήσεις ενώ τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ θα γίνουν στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα στις 6.30 μ.μ.
Η αποστολή θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στο Καρπενήσι και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα.
Την άλλη Παρασκευή μέσω Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει για το Μιλάνο και από κει θα πάει στον τόπο προετοιμασίας στην Ιταλία στην τοποθεσία Acqui Terme στην Αλεσάντρια όπου θα κάνει το δεύτερο στάδιο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη γειτονική χώρα θα δώσει τρία φιλικά με Μπρέσια (1/8), Κιέβο (4/8) και Πιατσέντζα (7/8).
ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας και έχουν ξεπεράσει τις 3.300 οι κρατήσεις. Σχεδόν καθημερινά γίνονται περίπου πενήντα κρατήσεις ενώ η ΠΑΕ προσπαθεί γνωρίζοντας την οικονομική κρίση να διευκολύνει οικονομικά κάθε κάτοχο. Στόχος είναι το νέο γήπεδο να γεμίσει από Λαρισαίους φιλάθλους και τα διαρκείας να δώσουν τη δυναμική που χρειάζεται στην ομάδα και να είναι ανάλογη των μεγάλων μεταγραφικών κινήσεων που γίνονται από την ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass