ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Φέρνει παικταρά ο Πηλαδάκης!

* ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * ΑΠΟ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΝΟΜΠΙΟ (16.15)

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Τη μεταγραφική «τρέλα» του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει πράξη ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης καθώς έχει κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά σε παίκτη από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και είναι 500.000 ευρώ και άλλα 200.000 ευρώ ως μπόνους για τους στόχους της ομάδας.
Πρόκειται για μια μεταγραφή Λατινοαμερικανού παίκτη που έπαιζε στην Ευρώπη έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στη χώρα του (η εθνική ομάδα αυτής αγωνίστηκε στο Μουντιάλ) και στην Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία αγωνίστηκε ενώ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό καθώς αγωνίστηκε αντίπαλος με ελληνική ομάδα.
Το όνομα του η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θέλει να διαρρεύσει καθώς αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να μην υπάρξουν φαινόμενα τύπου Ταλ που εξαιτίας δημοσιεύματος υπήρξε εμπλοκή μάνατζερ και τελικά ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε στους «βυσσινί».
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης είναι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις του, έχει κάνει την προσφορά του και περιμένει την ανταπόκριση των φιλάθλων με αγορά διαρκείας.
Φέτος είναι η πιο κρίσιμη χρονιά, η ομάδα μπαίνει στο καινούργιο γήπεδο, κάνει μεταγραφές που θα ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και βάζει στόχο να βγει στην Ευρώπη εκ νέου μετά από ένα χρόνο.
Για το συγκεκριμένο παίκτη που αναφερόμαστε να προσθέσουμε ότι μετά από πολύ καλές χρονιές στη χώρα του ήρθε στην Ευρώπη και σε συγκεκριμένο πρωτάθλημα όπου έπαιξε σε αρκετές ομάδες και σε όλες είχε πετυχημένη πορεία.
Με την εθνική ομάδα μετράει αρκετές συμμετοχές και διψήφιο αριθμό τερμάτων. Όσο για το παρουσιαστικό του είναι άνω του 1.80 και έχει ηλικία άνω των 28 ετών.
Η υπόθεση της μεταγραφής του θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο που πιθανόν να βρίσκεται ο πρόεδρος στον Πλαταμώνα.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΑΜΠΙΑΝ ΚΑΝΟΜΠΙΟ
Από Ουρουγουάη στην Ισπανία και από κει στην Ελλάδα με πτήση από τη Μαδρίτη θα βρεθεί ο Ιταλοουρουγουανος Φαμπιάν Κανόμπιο ο παίκτης που αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στο κέντρο του γηπέδου στη λαρισινή ομάδα.
Ο Κσανόμπιο θα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στις 4.15 μ.μ. στην Αθήνα, στη συνέχεια θα πάει να κάνει εργομετρικές εξετάσεις και αύριο θα βρίσκεται στη Λάρισα για να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα πάει στο Καρπενήσι και θα παραμείνει στη Λάρισα μέχρι να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από το Καρπενήσι τη Δευτέρα.
Ο παίκτης με το πλούσιο βιογραφικό και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Θέλτα και τη Βαγαδολίδ σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
Έρχεται στη Λάρισα με δύο πρωταθλήματα (ένα Ουρουγουάης με την Πενιαρόλ και ένα Ισπανίας με την Βαλένθια) αλλά και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Ο ΣΑΪΝΤΟΥ
Ο Καμερούνιος Αλιούμ Σαϊντού ανήκει στην ΑΕΛ και αναμένεται και αυτός να βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί» και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπογράψει μονοετές ή διετές συμβόλαιο.
Ο Σαϊντού γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1978, έχει ύψος 1.80 και έχει αγωνιστεί 15 φορές με την εθνική Καμερούν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass