Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Παπακώστας: Απόλυτα ευχαριστημένος...

*«ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΦ» * «Ο ΜΑΚΙΝΟΥΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 21:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
 Μια βδομάδα συμπληρώνει ουσιαστικά σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ στο Καρπενήσι που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και εμείς ζητήσαμε τις πρώτες απόψεις του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Παπακώστα για την εικόνα που έχει για τους ποδοσφαιριστές του.
Ο «Αυστραλός» προπονητής της λαρισινής ομάδας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία της προετοιμασίας αφού δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που ήρθαν σε καλή κατάσταση και γενικά στις προπονήσεις τα δίνουν όλα. Δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο και οι προπονήσεις εξελίσσονται όπως θα ήθελα»
*Όχι όμως και τα φιλικά...
«Τελικά θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα αν και είχαμε προγραμματίσει δύο. Νομίζω ότι δεν ήταν υπαιτιότητα κανενός ότι αναβλήθηκε το φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών παρά μόνο της... κληρωτίδας που μας χάλασε τα σχέδια».
*Θα θέλαμε την άποψή σας για τα δύο ουσιαστικά νέα αποκτήματα, τον Ταυλαρίδη και τον Μακίνουα καθώς ο Κανόμπιο δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα.
«Ο Ταυλαρίδης πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία του ενώ ο Μακίνουα σε δέκα περίπου μέρες θα είναι έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και πιστεύω σιγά-σιγά να μπαίνει και στα παιχνίδια».
*Οι επόμενες κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου ποιες θα είναι;
«Αυτή τη στιγμή εκεί που έχουμε δώσει βαρύτητα είναι στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ενώ θα πάρουμε άλλους δύο ή τρεις παίκτες. Εξετάζουμε περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες γιατί θέλουμε να πάρουμε καλούς παίκτες και όχι να κάνουμε μεταγραφές απλά για να κάνουμε. Και η κάθε κίνηση πρέπει να είναι προσεχτική».
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων ακόμα παικτών δύο κεντρικών χαφ καθώς η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει μόνο τον Ρομέου και τον Ιγγλέσιας, ενός σέντερ φορ ακόμα και ενός στόπερ που να αγωνίζεται και δεξί μπακ.
Η περίπτωση της απόκτησης του Ιμπραΐμ Ταλ για τη θέση του στόπερ και δεξιού μπακ δείχνει να απομακρύνεται καθώς ο παίκτης αργεί να απαντήσει.
Τέλος ο Ααράμπ βαδίζει προς τη βελγική Σαρλερουά λόγω εγκυμοσύνης της γυναίκας του (που θέλει να μείνει στο Βέλγιο) και θα δοθεί δανεικός αν και ακόμα βρίσκεται στο Καρπενήσι.
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ
Οριστική είναι η απόφαση της ΑΕΛ να δοθεί δανεικός ο Νίκος Βλασόπουλος και να μην τον αφήσει ελεύθερο. Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή αυτό που λείπει από τον παίκτη είναι παιχνίδια και όχι προπονήσεις ενώ έχει αξία και δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος σε καμία περίπτωση.
ΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΝΤΖΙΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΗΣ
Φήμες κυκλοφορούν για πρόταση επιστροφής στην ΑΕΛ στον Ντανιέλ Κουζέν αλλά και στον Χρήστο Μελίσση. Πάντως η πρώτη περίπτωση μπορεί να δείχνει πιθανή αλλά η δεύτερη είναι δύσκολη καθώς η ομάδα που ανήκει, ο Παναθηναϊκός, δεν έχει αποφασίσει για την τύχη του.
Τέλος ακούγονται και σενάρια για απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου που αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα στην Ανόρθωση και έκανε καλή καριέρα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΟ
Χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας έκανε δύο προπονήσεις και είδε όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος πλην του Μακίνουα που κάνει μεν τρεις προπονήσεις την ημέρα αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ρεπό και το απόγευμα οικογενειακό διπλό.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass