«ΩΣΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δεν λέει όχι ο ΝΟΛ στην Ευρώπη

* ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2010 21:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:56
 Και να που υπάρχει ανοιχτή ευρωπαϊκή… πόρτα για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας στο πόλο. Όπως έγραψε χθες η «Ε» το Παλαιό Φάληρο που κατέκτησε την πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση του LEN Trophy της ερχόμενης περιόδου. Αμέσως η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας πήγε στον έκτο του βαθμολογικού πίνακα Παναθηναϊκό που όμως και αυτός αρνήθηκε. Έπειτα η ΚΟΕ φέρεται να χτύπησε την πόρτα του ΝΟΛ. Επίσημο χαρτί ωστόσο δεν έχει έρθει στο σύλλογο όμως οι άνθρωποι του ΝΟΛ θέλουν να έχουν έτοιμη απάντηση σε μια τέτοια περίπτωση.
Η «Ε» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΝΟΛ, Δημήτρη Κουρέτα που είπε τα εξής: «Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της ΚΟΕ αλλά δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποιο επίσημο χαρτί. Σε πρώτη φάση το να πάμε να παίξουμε στην Ευρώπη μας βγάζει εκτός προγράμματος και σχεδιασμού ωστόσο δεν λέμε όχι με το «καλημέρα». Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και όταν χρειαστεί να απαντήσουμε θα δώσουμε μια σοβαρή απάντηση» είπε και συνέχισε με τον εξής τρόπο: «Ως διοίκηση του ΝΟΛ απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση και στο Δήμο της Λάρισας να βοηθήσει την ομάδα. Με ένα μικρό μπάτζετ έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Γιατί όχι και αυτό. Θα είναι μεγάλο εγχείρημα πάντως για την υδατοσφαίριση της πόλης και γενικότερα της Θεσσαλίας».
Αν δεν δεχθεί τελικά η Λάρισα, σειρά θα πρέπει να πάρουν ο ΝΟΠ και η Χίος μέχρι στο τέλος να βρεθεί, εάν τελικά βρεθεί, η ομάδα η οποία μαζί με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο LEN Trophy. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στις διοργανώσεις της σε συλλογικό επίπεδο είναι η 2α Αυγούστου.
ΟΛΟΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ
Οι διοικήσεις μπροστά στον κίνδυνο να μην κατεβάσουν ομάδες στο ερχόμενο πρωτάθλημα, έχουν προχωρήσει σε αισθητή μείωση του μπάτζετ και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να μπουν στα έξοδα μιας εβδομαδιαίας αποστολής στις δύο πρώτες προκριματικές φάσεις του LEN Trophy.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός πως οι δύο ομάδες της Πάτρας ΝΟΠ και ΝΕΠ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα οικονομικής φύσεως και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η ΝΕΠ θα κατέβει με τους μικρούς της αθλητές. Στο Παλαιό Φάληρο τώρα τα προβλήματα μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους από τώρα, ωστόσο στο πρωτάθλημα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα. Ο πρόεδρος κ. Βερύκοκος φέρεται πως θα φύγει για την Κίνα όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του και δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ – ΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ
Στο Ναυτικό Όμιλο Λάρισας τώρα όλα είναι ρευστά αυτή τη στιγμή. Στο θέμα του προπονητή δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Η διοίκηση μίλησε με τον Μίρο Τρούμπιτς – από τον οποίο είναι ευχαριστημένη- ωστόσο ο Κροάτης θα πρέπει να περιμένει για να δουν τι θα γίνει με τα οικονομικά μεγέθη που θα δαπανηθούν αυτή τη σεζόν.
Στα ίδια είναι και οι συζητήσεις με τους παίκτες. Ο Μίμης Αλιχανίδης ωστόσο, το βαρύ πυροβολικό της περσινής περιόδου –που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου σε όλη την Α1- φαίνεται πως θα παραμείνει και για δεύτερη σεζόν στη Λάρισα. Για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες θα υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις.
ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ
Στο θέμα των ξένων όπως όλες οι ομάδες φέτος ο ΝΟΛ θα κινηθεί ανάλογα. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με τους Σάριτς και Γιάετς. Μάλιστα δεν αποκλείεται το να παίξει με μόνο έναν ξένο και αυτός να είναι… Κινέζος. Πέρυσι το Παλαιό Φάληρο πήρε τον Λι Γιουν με τα μισά λεφτά που έδωσε ο ΝΟΛ για Σάρις ή Γιάετς. Έτσι δεν αποκλείεται να κινηθεί με… οικονομική τακτική.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το μπάτζετ της περσινής περιόδου ήταν περίπου στις 200.000 ευρώ. Μετά τις εξελίξεις όμως στη χώρα μας θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η διοίκηση του τμήματος πόλο του ΝΟΛ σκέφτεται να ρίξει το μπάτζετ αρκετά κάτω από τις 100.000. Αυτό θα γίνει γιατί θα μειωθούν οι χορηγίες (όπως φαίνεται) και άρα τα κύρια έσοδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass