ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Στους Μαϊάμι Χιτ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Το Μαϊάμι και οι Χιτ θα είναι ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο 25χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, ανακοίνωσε, χθες τα ξημερώματα, την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, μετά τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, βάζοντας τέλος στην... εθνική αγωνία των Αμερικανών φιλάθλων.
Η διάρκεια του συμβολαίου του «βασιλιά» θα είναι πενταετής, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι απολαβές του πρώην παίκτη των Κλίβελαντ. Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ απέρριψε προτάσεις των Μπουλς, Νικς, Νετς και Κλίπερς και επέλεξε το Μαϊάμι, θεωρώντας ότι θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος, μετά και την απόκτηση των Κρις Μπος και Ντουέιν Γουέιντ.
«Είμαι βέβαιος πως έχουν ανάμικτα συναισθήματα οι φίλαθλοι των Καβαλίερς. Το Κλίβελαντ θα είναι πάντα για μένα ένα σπίτι. Ηθελα να κάνω το καλύτερο για μένα και αισθάνομαι άσχημα που δεν μπόρεσα να πάρω ένα πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς. Ελπίζω οι αληθινοί φαν μου να συνεχίσουν να με στηρίζουν και στο Μαϊάμι», σχολίασε ο Τζέιμς.
Από την άλλη πλευρά, η απόφαση του Τζέιμς να συνεχίσει στο Μαϊάμι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου των, Νταν Γκίλμπερτ, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή, χαρακτήρισε τον Λεμπρόν προδότη και εγωιστή, ενώ τόνισε ότι οι Καβς θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, προτού το καταφέρει ο... αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς!
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass