ΕΝΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Αύριο ξεκαθαρίζει για Μακίνουα

* ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΡΙ ΣΑΡΕ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΠΑΕ * ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 21:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Η μεταγραφή του 27χρονου Νιγηριανού Στέφεν Αγιοντέλε Μακίνουα στην ΑΕΛ θα φανεί αν ολοκληρωθεί αύριο καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει ένα χόνδρο στο γόνατο και προβληματίζει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν είναι ανησυχητικό για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς την ίδια πάθηση έχει και ο Στέλιος Βενετίδης αλλά αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης μπορεί να μην είναι πλήρης συμμετοχών και αν αποφασίσει η λαρισινή ΠΑΕ να έχει ένα ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στη θέση του σέντερ φορ που δεν θα αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια τότε αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην πιο νευραλγική θέση της ομάδας.
Πάντως οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή συνεχίζονται γιατί είναι εγνωσμένης αξίας και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν καθιστά απαγορευτική την αγωνιστική του δράση.
Πάντως το σίγουρο πλέον είναι ότι μπορεί να υπάρχει και απόκτηση και άλλου σέντερ φορ ενώ ο Μακινουά το ευχάριστο είναι ότι μπορεί να παίξει και πλάγιος.
Αύριο θα ληφθεί η τελική απόφαση για τον ποδοσφαιριστή και θα υπάρξει συνεργασία του ιατρικού επιτελείου με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Παπακώστα.
Από κει και πέρα η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ (χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι στους παίκτες που έχουν αξιολογηθεί είναι και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ Μπακαρί Σαρέ που κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και μετράει 28 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα σε τρία χρόνια και θεωρείται αξιόλογο ταλέντο) και ενός αριστερού χαφ που μπορεί να αγωνισθεί και σαν δεύτερος επιθετικός (έχει γίνει η σχετική πρόταση από τη λαρισινή ΠΑΕ).
Στο μεταξύ από κύκλους μάνατζερ μας δόθηκε η πληροφορία ότι η ΑΕΛ ψάχνει και σέντερ μπακ που να μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μπακ.
Το συμπέρασμα είναι ότι η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή κινείται για απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων τουλάχιστον παικτών.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ
Ποδοσφαιριστές της τάξης των 800.000 ευρώ αυτή τη στιγμή κάνουν μόνοι τους προπόνηση και υπάρχει πρόβλημα στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Και αναφερόμαστε στους Τουάμα, Σκάτσελ, Μάλαρζ και Τριποτσέρη που μόνο ο τελευταίος αυτή τη στιγμή δείχνει ότι μπορεί να βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ οι υπόλοιποι με συμβόλαια άνω των 200.000 ευρώ δύσκολα θα βρούνε αυτά τα χρήματα σε άλλες ομάδες και γι’ αυτό δεν δείχνουν να έχουν επιθυμία να λύσουν την συνεργασία τους.
Οι τέσσερις αυτοί κάνουν ατομικό πρόγραμμα μία ώρα πριν τις προπονήσεις των υπολοίπων και τουλάχιστον μέχρι τέλος του μηνός δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την ομάδα.
ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ
Χθες το πρόγραμμα του τεχνικού της ομάδας περιελάμβανε δύο προπονήσεις και η πρώτη το πρωί (όπως όλες οι πρωινές) έγινε υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας και του συνεργάτη του Παπακώστα, Κώστα Κατσάρα ενώ το απόγευμα υπήρχαν ασκήσεις με μπάλα. Σήμερα η ομάδα θα έχει ρεπό ενώ αύριο στις 9 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στις 19 με τον Ατρόμητο και στις 25 με την Καβάλα.
Στο Καρπενήσι η ΑΕΛ θα μείνει μέχρι τις 26 Ιουλίου και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιταλία όπου θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια για το «μοντάρισμα» της ενδεκάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass