ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι κινήσεις της Α.Ε.Δ. Νίκαιας

ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Η ΑΕΔ Νίκαιας μετά την εκλογή του νέου 18μελούς Δ.Σ. που έγινε στις 3 Ιουνίου, προχώρησε ήδη στη διαμόρφωση του roster της ομάδας (αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου) για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Μάλιστα σχετικά με τις κινήσεις ο σύλλογος ανακοίνωσε τα εξής: «Ο πρόεδρος της ΑΕΔ Νίκαιας, κ. Θανάσης Νασιακόπουλος σε συνεργασία με τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών κ.κ. Θανάση Λαγγούρα, Νίκου Σακελλαρίου, Πασχάλη Νατσίδη, Γιάννη Χονδρονάσιου και του προπονητή της ομάδας Γιώργου Παπαντωνίου, ήρθε σε προσωπική επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές και ολοκλήρωσε τις συνομιλίες σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα. Να σημειώθεί ότι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δέχθηκαν δελεαστικές προτάσεις, από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών, αρνήθηκαν την ένταξή τους σ’ αυτούς, γεγονός το οποίο δείχνει το άριστο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και διοικητικού συμβουλίου. Επίσης να τονιστεί ότι υπήρξε ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων για την ένταξή τους στην ΑΕΔ Νίκαιας. Όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται και σύντομα θ’ ανακοινωθούν τα ονόματα έξι, επιπλέον των σημερινών, ποδοσφαιριστών που θα ολοκληρώσουν το roster του συλλόγου».
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
Για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά παραμένουν, οι παρακάτω, 11 ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τις ομάδες της συγχώνευσης και τα τμήματα υποδομής της ΑΕΔΝ: Πασχάλης Μπακαρτζής, Δημήτρης Κυρίτσης, Αντώνης Ψαρούλης, Πασχάλης Σταυρίδης, Δημήτρης Κουτσώνας, Βαγγέλης Βέργος, Φώτης Γκατζανάς, Θάνος Βλασιάδης, Δημήτρης Χονδρονάσιος, Θανάσης Γεωργόπουλος και Κων/νος Σακελλαρίου.
Για τρίτη περίοδο θα αγωνίζονται με την ΑΕΔΝ οι Θάνος Τριανταφυλλόπουλος και Χρήστος Μέκρας. Για δεύτερη περίοδο οι Δημήτρης Πεζής και ΝίκοςΤζιάτζιος. Για πρώτη περίοδο θ’ αγωνισθούν με την ομάδα μας οι Λάζαρος Γκουντρουμπής (από Δωτιέα Αγιάς), Θανάσης Παύλου (Δήμητρα Αγιάς) και Δημήτρης Πλιάγκας (Δήμητρα Αγιάς). Προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής οι 14χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, Χρήστος Αετόπουλος και Γιώργος Καραμάνης. Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του 16χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κοσμά.
ΤΕΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Νίκος Κακαγιάννης, μετά από 22 χρόνια στα γήπεδα, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Κων/νος Κατσανούλης, από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΔΝ, δεν θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο, λόγω υποχρεώσεων στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ
Παρελθόν για την ομάδα αποτελούν: Σωκράτης Κολομητρούσης (μεταγράφηκε στον Πυργετό) μετά από 3 χρόνια παραμονής στην ΑΕΔΝ με 66 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 15 τέρματα, Γιώργος Μηλιώνης μετά από 3 χρόνια παραμονής στην ομάδα. Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, αποχωρούν επίσης από το σύλλογό οι Βαγγέλης Βαλαώρας, Κων/νος Τσιαλέμης, Γιώργος Μπλατσέρι, Χρήστος Καρελάς, Θωμάς Πατσιαλής, Θανάσης Κουσέρης, Γιάννης Μπακαρόζος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass