ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η αναγνώριση του λαρισινού Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Τον προσεχή Σεπτέμβριο, μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα. Πρόκειται για τους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών, που ο τοπικός σύλλογος κατάφερε να φέρει στην πόλη μας, αφού η πορεία του στα τρία χρόνια της παρουσίας του ήταν εντυπωσιακή. Τρία χρόνια γεμάτα διακρίσεις σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, με τους αθλητές του να συμμετέχουν σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γι’ αυτή τη δραστηριότητα, ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, κ. Δημήτρης Αλεξίου, ανέφερε τα εξής:
«Η πορεία αυτή του συλλόγου δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ομοσπονδία και έτσι ανατέθηκε στον τοπικό σύλλογο να διοργανώσει τους αγώνες, με την ελπίδα να είναι οι καλύτεροι Βαλκανικοί που έγιναν ποτέ! Μια ευχή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, αν λάβουμε υπόψη μας το πάθος με το οποίο εργάζονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής - με την καθοδήγηση της Ομοσπονδίας πάντα - και την κινητοποίηση πολλών βετεράνων αθλητών, που καθημερινά εγγράφονται στο σύλλογο της πόλης μας, με στόχο τη συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς Αγώνες.
Η περιφερειάρχης, ο νομάρχης, ο δήμαρχος, αλλά και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο με τα μέσα που διαθέτουν».
Στις 14 Ιουλίου, στις 21.00, στο «Φρούριο», είναι ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη του συλλόγου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να πάρουν μέρος στους Βαλκανικούς. Μάλιστα, το σύνθημα από το σύλλογο είναι το εξής: «Συμμετέχοντας στους Αγώνες των Βετεράνων, κερδίζεις το στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου για το πού μπορείς να φτάσεις και νιώθεις ευλογημένος που σ’ έχει αξιώσει ο Θεός να μπορείς ακόμη να αισθάνεσαι στα πόδια σου το ταρτάν! Είναι η ευκαιρία να ξεγελάσεις το χρόνο και να μοιραστείς τις ανάσες σου με τους παλιούς σου συναθλητές! Συναγωνίζεσαι τις δικές σου δυνάμεις, προκαλώντας τις αντοχές σου να πετύχεις την πιο μεγάλη επίδοση... Την ίδια τη συμμετοχή!».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass