ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μυστήριο με Μακίνουα....

* ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Η ΟΜΑΔΑ * ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Η ΑΕΛ μπορεί να έχει φέρει εδώ και μέρες τον Νιγηριανό σέντερ φορ που ανήκει στην ιταλική Λάτσιο Στέφεν Αγιοντέλε Μακίνουα αλλά ακόμα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο.
Αυτό δημιουργεί ένα μυστήριο γύρω από την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πληροφορίες αναφέρουν ότι η λαρισινή ΠΑΕ βρίσκεται στην αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων για να υπογράψει ο παίκτης. Χθες μάλιστα έκανε ένα μέρος του προγράμματος αλλά όταν ξεκίνησε πιο δυνατή προπόνηση ο Μακίνουα δεν πήρε μέρος ίσως μη θέλοντας να διακινδυνέψει ένα πιθανό τραυματισμό του.
Το θέμα του αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα και έως τότε θα υπάρχει μια αγωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
ΑΔΕΙΑ Ο ΜΕΤΙΝ
Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας μπορεί να είδε να παίρνουν μέρος στην προπόνηση χθες δύο νεαροί, ο Γκαμπέτας και ο Τσιλούλης, αλλά από την άλλη απουσίαζε ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που πήρε άδεια να πάει στην πατρίδα του και θα ενσωματωθεί με την ομάδα στο Καρπενήσι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Από κει και πέρα δεν υπάρχουν προβλήματα και μέχρι τώρα ο παίκτης που δείχνει να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όλων είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης που κάνει σπουδαία παιχνίδια ακόμα και στα εσωτερικά διπλά της ομάδας.
Χθες έγιναν δύο προπονήσεις στα Δένδρα όπου η πρωινή περιελάμβανε γυμναστήριο και η απογευματινή μικρά διτέρματα.
Σήμερα θα γίνουν πάλι δύο προπονήσεις όπου το πρωί θα έχει τρέξιμο ενώ αύριο όλοι θα έχουν ρεπό για να ετοιμαστούν για την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.
 Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΒΟΗΘΟΣ
Ο Κώστας Κατσάρας δείχνει να παίρνει για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέση άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Παπακώστα αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του σε όλες τις μέχρι τώρα προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα συνεχιστεί η παρουσία του και στο Καρπενήσι αλλά και στην Ιταλία που η ομάδα θα κάνει προετοιμασία.
Ο Κατσάρας συμμετέχει προκειμένου να βοηθήσει τον εγκλιματισμό των νέων παιδιών που πολλά έχουν ξεκινήσει από την ομάδα νέων και η παραμονή του στην πρώτη ομάδα μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει αν οι «βυσσινί» θελήσουν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην αξιοποίηση των ταλέντων.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους και σε ωράριο... «βαρβαρότητας» (το πρωί κάνουν προπόνηση στις 6.30) Τριποτσέρης, Μάλαρτζ, Τουάμα και Σκάτσελ μια και δεν έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ κάτι που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της λαρισινής ομάδας (οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή).
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 9 το πρωί για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιλαμβάνει και δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ατρόμητο στις 19/7 και την Καβάλα 25/7. Η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα ανακοινωθεί σήμερα από τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass