ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομής

* ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2011 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:50
 Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη σύσκεψη των παραγόντων των τοπικών σωματείων, με κύριο και μοναδικό θέμα της η αρτιότερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομής κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2011 0- 2012.
Τη σύσκεψη, στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι σωματείων και ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Νομού, συντόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΛ Λευτέρης Γρηγοριάδης, πλαισιωμένος από το μέλος αυτής Γιώργο Αλεξίου. Παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην όλη συζήτηση και οι προπονητές των Μικτών ομάδων της Ένωσης Τάσος Μπεριτζάς και Ηλίας Σελιώνης.
Στην αρχή της σύσκεψης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Λευτέρης Γρηγοριάδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θετική τους ανταπόκριση στο κάλεσμά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον πρόεδρό της Κώστα Πηλαδάκη για την παραχώρηση του FC ARENA, όπου διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι τελικοί αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής της περυσινής περιόδου. Για την περίοδο αυτή ο Λευτέρης Γρηγοριάδης δήλωσε την άποψή του ότι τα πρωταθλήματα αυτά διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία σε σχέση πάντα με την προηγούμενη περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσής τους με τις προσπάθειες όλων όσων συμμετέχουν σ΄ αυτά. Ζήτησε τέλος από όλους τους παριστάμενους να καταθέσουν τις απόψεις τους, για αλλαγές στον τρόπο διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, την αναγκαιότητα των οποίων είχαν επισημάνει κατά την περυσινή περίοδο.
Ακούστηκαν οι απόψεις πολλών εκπροσώπων σωματείων και Ακαδημιών του Νομού μας, καθώς και απόψεις – προτάσεις της Επιτροπής Υποδομών της Ένωσης, οι περισσότερες των οποίων έγιναν δεκτές από τους παριστάμενους και θα ισχύσουν από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Τελικά με τον τερματισμό της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι κυριότερες των οποίων είναι οι εξής:
* Οι ηλικίες των παιδιών που θα αγωνιστούν στα φετινά πρωταθλήματα υποδομής θα είναι: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Οι γεννηθέντες το έτος 1999 και νεότεροι, ΠΑΙΔΙΚΟ: Οι γεννηθέντες το έτος 1997 και νεότεροι, ΕΦΗΒΙΚΟ: Οι γεννηθέντες το έτος 1995 και νεότεροι, ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Οι γεννηθέντες το έτος 2001 και νεότεροι, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Οι γεννηθέντες το έτος 2003 και νεότεροι.
* Οι αγώνες των πρωταθλημάτων (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό) που προβλέπονται να αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, θα διεξάγονται ανά 15νθήμερο (κάθε δεύτερο Σάββατο). Τα τουρνουά των προτζούνιορς και τζούνιορς θα γίνουν την Άνοιξη του 2012, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνουν και τουρνουά 4 εβδομάδων τον προσεχή Οκτώβριο, κάτι που θα αποφασιστεί στα τέλη Αυγούστου.
* Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και Ακαδημιών στα πρωταθλήματα Υποδομής, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 22α Αυγούστου, ώστε από τη Γραμματεία της Ένωσης να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός διεξαγωγής τους.
* Θα υπάρξουν αυστηρά χρηματικά πρόστιμα στις ομάδες που αδικαιολόγητα δεν κατεβαίνουν να αγωνιστούν στους προγραμματισμένους αγώνες και τα πρόστιμα αυτά θα δίδονται στις ομάδες – αντιπάλους τους που κατέβηκαν στο γήπεδο και δεν αγωνίστηκαν.
* Οι αγώνες του Προπαιδικού πρωταθλήματος θα γίνονται σε διαστάσεις γηπέδου 50Χ70 μ., ενώ οι εστίες θα έχουν μήκος 5 μέτρα και ύψος 2 μέτρα. Οι αντίπαλοι θα χρησιμοποιούν από 9 παίκτες + τον τερματοφύλακα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass