ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένας ... φιλόδοξος Αστέρας

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:50
 Γεμάτος όνειρα, αισιοδοξία και πολλή όρεξη παρουσιάστηκε (εν μέρει) χθες ο Αστέρας Λάρισας στο εμπορικό επιμελητήριο. Οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική κατηγορία πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εκδήλωση μέσω της οποίας παρουσίασαν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα (απομένει άλλος ένας πλέι μέικερ), τον προπονητή, τον τεχνικό σύμβουλο, τον προπονητή υποδομών και τα εισιτήρια διαρκείας. Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε ο Γιάννης Λάππας που με τη μεγάλη του εμπειρία (ακόμα και κυπελλούχος Ευρώπης με τον Άρη) πήρε πρώτος και το λόγο.
 «Από τη στιγμή που αποφάσισα πως θα σταματήσω το μπάσκετ επαγγελματικά και πως θα γυρίσω στην πόλη της Λάρισας θεωρώ πως η απόφασή μου για τον Αστέρα ήταν μονόδρομος. Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν διάθεση και δείχνουν πως πραγματικά είναι μια οικογένεια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν».
Στη συνέχεια μίλησαν και οι άλλες δύο μεταγραφές. Ο Νίκος Ζουμπάς (με επίσης μεγάλη εμπειρία από την Γ’ Εθνική) και ο νεαρός ταλαντούχος Λάζαρος Χαιρετίδης. «Η απόφασή μου πάρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά για να έρθω καθώς ο Αστέρας δείχνει πολύ σοβαρό σωματείο. Στόχος είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατηγορία» είπε ο πρώτος ενώ ο νεαρός Ελασσονίτης τόνισε: «Από την πλευρά του ο νεαρός Λάζαρος Χαιρετίδης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και γω στην οικογένεια του Αστέρα. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά μπορώ».
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Τεχνικός στη φετινή ομάδα θα είναι ο Γιάννης Λαλάκης που δείχνει πως είναι πάνω από όλα ειλικρινής και με... λαρισινή σκέψη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι θυσίες των ανθρώπων του Αστέρα είναι πολλές. Ελπίζω να είναι πολλοί άνθρωποι δίπλα μας και να στηρίξουν τις προσπάθειές μας.
Πέρυσι η ομάδα πέτυχε ένα ρεκόρ επιτυχιών και γι΄ αυτό να δώσουμε συγχαρητήρια και στον προηγούμενο προπονητή κ. Κυρατζή. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με επέλεξε για την πρώτη σεζόν στην Εθνική κατηγορία να είμαι εγώ ο προπονητής.
Αυτή τη στιγμή το λαρισινό μπάσκετ εκπροσωπείται μόνο από τρεις ομάδες στην Γ΄ Εθνική. Εγώ θα πανηγυρίσω όποιος και από τους τρεις ανέβει.
Ο Λάππας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ με την εμπειρία του. Στόχος μας θα είναι μια καλή χρονιά και θα είναι υποτημητικό αν μιλήσουμε απλά για παραμονή».
Δίπλα του και ο Βάιος Βούκατας που ανέλαβε χρέη υπεύθυνου ακαδημιών: «Η υποδομή είναι τα πόδια ενός συλλόγου και εκεί θα ρίξουμε μεγάλη προσόχη» είπε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Αίσθηση προκάλεσε σε πολλούς πριν από κάποιο διάστημα το γεγονός πως ο Θανάσης Κουκουλίτσιος μετά από μια μεγάλη πορεία στη διαιτησία, ανέλαβε χρέη τεχνικού συμβούλου. Στην παρουσιάσή του τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να δουλέψω στον Αστέρα. Για μένα είναι καινούρια πατήματα μετά από τόσα χρόνια στη διαιτησία. Ο σύλλογος αυτός είναι μια υγιής αθλητική οικογένεια. Στόχος μας είναι να σωθούμε και μακροχρόνια να μην ξαναγυρίσουμε στις τοπικές κατηγορίες. Τέλος θέλω να σημειώσω πως είναι σημαντικό για μένα που παρών στην εκδήλωση είναι και ένας διαιτητής, ο Γιάννης Παγώνης».
ΜΠΑΖΑΚΗΣ: «ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟ»
Ψυχή του Αστέρα όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Κώστας Μπαζάκης. Μίλησε για το κενό που άφησαν ΓΣΛ και Ολύμπια και ευχήθηκε να το καλύψουν και γρήγορα μάλιστα. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε μια ομάδα που θα εκπροσωπεί τη Λάρισα σε εθνικό επίπεδο. Το κενό που άφησαν ΓΣΛ και Ολύμπια καλούμαστε να το αναπληρώσουμε εμείς και ο Φοίνικας. Αν θέλουμε να υπάρχει μπάσκετ στη Λάρισα καλούμε όλους τους φορείς να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτών των δύο ομάδων. Θέλουμε στο γήπεδο να δούμε τους παλιούς φιλάθλους των ΓΣΛ και Ολύμπια. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους. Όραμά μας είναι στο μέλλον να έχουμε μια ομάδα βασισμένη στα δικά μας παιδιά. Τέλος να σημειώσω πως Αστέρας δεν είναι μόνο η οικογένεια Μπαζάκη. Υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που προσφέρουν τόσα πολλά πράγματα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Στόχος του Αστέρα δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και κάτι παραπάνω. Με αθλητές επιπέδου Λάππα δεν νομίζω να πάμε μόνο για την παραμονή».
* Την όμορφη εκδήλωση συντόνισε ο Μανώλης Γαραζανάκης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass