ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPERLEAGE:

«Θεωρούμε αδιανόητη την επικύρωση της βαθμολογίας»

* «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΗΘΟΣ ΟΠΩΣ Η ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2011 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:49
Δυναμικά παρενέβη ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, αναφορικά με το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας που προτίθεται να πραγματοποιήσει στο σημερινό Δ.Σ. η διοίκηση της Superleage, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2010-2011. Με επιστολή του λοιπόν που απέστειλε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ο κ. Τζανακούλης αναφέρει ότι καταδικάζονται ομάδες με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως είναι η ΑΕΛ.
Χαρακτηριστικά στην επιστολή του, αναφέρονται τα εξής: «Αγαπητοί κύριοι,
σας παρακαλούμε να δεχθείτε την παρούσα επιστολή, ως ένα απλό δείγμα της αγανάκτησής μας, στα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και βλέπουν τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας.
Ως δήμαρχος της Λάρισας, μιας πόλης η ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας υπήρξε θύμα όλων αυτών των παράνομων και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών διαφόρων παραγόντων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σας καλώ έστω και την ύστατη ώρα, να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επέλθει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Φυσικά, θεωρούμε αδιανόητη, υπό αυτές τις συνθήκες την επικύρωση της βαθμολογίας για το πρωτάθλημα Superleage 2010 – 2011. Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε – σύμφωνα με την εκτίμησή μας – με de facto επιβράβευση και κατά συνέπεια συγκάλυψη των παράνομων πράξεων που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα και επιπροσθέτως καταδικάζουν ομάδες που επέδειξαν ήθος και αξιοπρέπεια – όπως η ΑΕΛ 1964 – αντί να επιβραβεύουν τη στάση τους.
Σας καλώ λοιπόν εκ μέρους της πόλης της Λάρισας να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσετε με γνώμονα την προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου, αλλά και επιβράβευσης όσων όχι απλά δεν συμμετείχαν στο «έγκλημα», αλλά εθίγησαν από αυτό και μάλιστα βαρύτατα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass