ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Πρόταση σε Παναγιώτη Φουσίκα

* Ο ΡΑΜΑΪ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ * «ΕΚΛΕΙΣΕ» Γ. ΧΑΤΖΗ Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2011 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:49
Με ηχηρό όνομα απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να ξεκινήσει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Μαχητής Τερψιθέας και για του λόγου το αληθές οι «κυανόλευκοι» έκαναν πρόταση στον επιθετικό του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Φουσίκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τι ενδεχόμενο συνεργασίας και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Φουσίκας βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Αμπελωνιακού αλλά και του Πετρωτού, όπου χρέη τεχνικού ανέλαβε ο Κ. Κολομητρούσης.
Πάντως σε περίπτωση που το θέμα Φουσίκα δεν έχει θετική κατάληξη για τον Μαχητή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κι άλλα ηχηρά ονόματα στο συρτάρι τους.
Από κει και πέρα η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (ακούστηκε η περίπτωση Ορφανίδη από τη Δόξα Αργυροπουλίου) αλλά και του κέντρου της άμυνας είναι μέσα στα σχέδια του Μαχητή καθώς τη νέα χρόνιά οι Καφφές και Τσακμακίδης αναμένεται να στρέψουν τα βλέμματά τους κυρίως στα τμήματα υποδομής.
* * *
Στην Α.Ε.Δ. Νίκαιας οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να επενδύσουν στα ταλέντα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον δραστήριο επιθετικό μέσο της Πελασγιώτιδας Ραμάι που τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα. Παράλληλα και για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον για τον 14χρονο Ταλιαδούρο του Προμηθέα, ενώ είναι πολύ κοντά η επιστροφή του τερματοφύλακα Αθ. Τζουβάρα (είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Νίκαια και βρισκόταν σε ομάδα των Αθηνών λόγω σπουδών με θητεία και στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου) και του Π. Σταυρίδη (από ερασιτεχνική ομάδα της Θεσσαλονίκης).
* * *
Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας έχει αποδείξει ότι ξέρει να αναδεικνύει ταλέντα γι’ αυτό και οι άνθρωποι του συλλόγου στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο «στόχαστρο» λοιπόν του συλλόγου βρίσκεται ο 16χρονος κεντρικός Σουλιώτης από τους Ατρόμητους/Θύελλα και το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.
* * *
Θετική κατάληξη για την ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου είχε το θέμα του προπονητή αφού οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας με τον Γιώργο Χατζή. Ο Λαρισαίος τεχνικός βρισκόταν στο «στόχαστρο» του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» και οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Χατζής έχει θητεύσει στον Κίσσαβο και κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
«Σε συμφωνία ήρθαν η διοίκηση του ΣΦΑΝ Κισσάβου Συκουρίου με τον τεχνικό Γιώργο Χατζή.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι κοινός στόχος διοίκησης και προπονητή είναι η δημιουργία ενός συλλόγου με προσφορά στην τοπική κοινωνία του Συκουρίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Γιώργος Χατζής αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας και του παιδικού τμήματος των ακαδημιών που θα δημιουργήσει ο σύλλογος δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά όλων των ηλικιών να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους με το ποδόσφαιρο».
* * *
Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λαρισαϊκού διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο ουζερί «Πεζοβολίστρα» στη Ν. Σμύρνη.
* * *
Στον πάγκο του Άρη Κουλουρίου θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο τεχνικός Αχιλλέας Τσιβόπουλος. Εν των μεταξύ ανακοινώθηκε ότι στη νέα διοίκηση του συλλόγου είναι και ο κ. Μανώλης Παπαοικονόμου αντί του Ι. Καρλιγκιώτη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass