Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ένας κυπελλούχος Ευρώπης στον Αστέρα

* ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:49
Του Κ. Γκιάστα
Την πιο μεγάλη (έως τώρα τουλάχιστον) μεταγραφική έκπληξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε χθες ο Αστέρας Λάρισας. Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να αποκτήσουν τον Γιάννη Λάππα. Ένας παίκτης που έχει στεφθεί ακόμα και κυπελλούχος Ευρώπης με τον Άρη το 2003. Με τον ίδιο σύλλογο μάλιστα έχει καταφέρει να κερδίσει και ένα κύπελλο Ελλάδας (με συμπαίκτη τον Νέστορα Κόμματο). Ο Λάππας θα αποτελέσει πραγματικά ένα… στολίδι για την Γ΄ Εθνική καθώς έχει παίξει σε μεγάλους συλλόγους της χώρας και τα περισσότερα χρόνια φυσικά στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Χθες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του προέδρου Κώστα Μπαζάκη και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γιάννης Λάππας είναι 35 ετών (6/6/1976), έχει ύψος 2.00μ. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Γ.Σ.Λ. σε ηλικία 14 ετών, όπου παρέμεινε (μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους στον Κεραυνό Λάρισας) μέχρι την σεζόν 1998-1999. Εν συνεχεία μεταπήδησε στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, συνέχισε την καριέρα του για πέντε χρόνια στον Άρη, έπειτα για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ολύμπια Λάρισας, μετά Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕΛ ΓΣ, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πρόσφατα ξανά Ολυμπιάδα Πατρών.
Λίγο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο πρόεδρος Κώστας Μπαζάκης δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογο διότι ο Γιάννης με την καριέρα του έχει αποδείξει πως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Το δείχνουν άλλωστε και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί. Πιστεύω πως με τη μεγάλη του εμπειρία και με την αγωνιστική του αξία και με το καλό του χαρακτήρα και ήθος του θα αναβαθμίσει τις αγωνιστικές δυνατότητες του Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και ελπίζουμε να έχουμε άψογη συνεργασία».
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Ακόμα ένας παίκτης της περσινής σεζόν οδηγήθηκε στην ανανέωση της συμφωνίας και για τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Θανάση Κυρίτση που μίλησε με τη διοίκηση και τα βρήκε σε όλα. Έτσι ο Γιάννης Λαλάκης θα έχει ακόμα ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεσή του.
Ο ΒΟΥΚΑΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Ο έμπειρος γυμναστής -προπονητής Βάιος Βούκατας θα αναλάβει τη σημαντική αυτή θέση και με τις γνώσεις του θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο προκάτοχός του.
Ο Βάιος Βούκατας είναι καθηγητής Φ.Α με ειδικότητα το μπάσκετ και διατέλεσε προπονητής με μεγάλη επιτυχία στον Γ.Σ. Λάρισας, στην Ολύμπια Λάρισας, στην ΕΑΛ, στον Αρη Λάρισας, στον Γ.Σ. Κρανιδίου, στον Α.Ο. Μπουμπουλίνας και στην Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον τέως προπονητή κ.Χάρη Σαμαντζή για την άψογη τριετή συνεργασία.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Την Πέμπτη, στις 19.00, στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Αστέρα. Οι παίκτες νέοι και παλιοί, ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής των ακαδημιών και τα εισιτήρια διαρκείας όλοι θα παρουσιαστούν από τη διοίκηση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass