ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Τέλος ο Γ. Παρασκευάς από τον ΓΣ Αμπελώνα

* ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Ο Γιώργος Παρασκευάς δεν θα φορέσει τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Βολιώτης μπασκετμπολίστας αποφάσισε να επιστρέψει στη Μαγνησία για να συνεχίσει εκεί το μπάσκετ όσο και να υλοποιήσει κάποιες επαγγελματικές σκέψεις για τη συνέχεια. Υπήρξε μια επαφή με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία αλλά οι δύο πλευρές απείχαν στο οικονομικό κομμάτι αρκετά.
Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Παναγιώτης Γλυκόπουλος. Μίλησε με τη διοίκηση και τον προπονητή και δεν είχαν σημείο επαφής για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Με αυτά και με αυτά λοιπόν δημιουργούνται αυτόματα κενά. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα βρίσκεται στην αναζήτηση κάποιων παικτών. Έναν πλέι μέικερ, ένα «τεσσάρι» και έναν σέντερ. Αυτούς προσπαθεί να βρει ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας υπολογίζοντας φυσικά και στους παίκτες που θα μείνουν.
Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι εξής: Βλαχούλης, Γκανέτσας, Μηλιώνης και Αποστολάκης. Αυτοί είχαν μια πρώτη συνάντηση με το σύλλογο και φαίνεται πως θα τα βρουν σε όλα. Η φρουρά αυτήν ήταν που είχε και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα η διοίκηση θα συναντηθεί και με τους Γούλα, Τσαβέ και Κοτσώνα αλλά και τον Γράβα για να δει αν υπάρξει κάποια διαφορά. Όπως όλα δείχνουν όλοι οι παραπάνω θα συνεχίσουν να ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα σεζόν.
Ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ
Με τον Σωτήρη Καραποστόλου έκλεισε χθες η πρώτη φάση επισκέψεων γνωστών αθλητών στο καμπ του Αμπελώνα. Ο Καραποστόλου μίλησε με τους μικρούς αθλητές και τους έδειξε κάποιες μυστικά του αθλήματος. Πρώτος είχε πάει ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και στη συνέχεια πήγε ο Γιώργος Αποστολίδης. Η πρώτη περίοδος του καμπ ολοκληρώνεται σήμερα και στις 27 του Ιούνη θα αρχίσει η δεύτερη.
Η συγκεκριμένη περίοδος θα είναι αφιερωμένη για παίδες και εφήβους ενώ όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο: «θα έχει ως βασικό στόχο να προσφέρει στους μικρούς αθλητές προπονητικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν ως στόχο την ατομική βελτίωση κάθε παιδιού, τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης θα βοηθηθούν από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από Η.Π.Α.
Προπονητές θα είναι οι Κουτσοκέρας Βαγγ., Παπάς Βαγγ., Βαρσάμης Δημ., Γκόβαρης Σωτήρης. Πληροφορίες κ. Λάππα Βασίλειο, υπεύθυνο υποδομών Γ.Σ.Α., τηλ. 6977-712.070.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass