ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Τα φαβορί μίλησαν...

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Τένις Βετεράνων, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρισας (ΟΑΛ).
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη, και οι αγώνες διεξήχθησαν σε υψηλό επίπεδο, με έντονο ανταγωνισμό, παίρνοντας πάντοτε υπ’ όψιν ότι όλοι οι παίκτες ήταν ερασιτέχνες και οι περισσότεροι μιας κάποιας ηλικίας. Στο τουρνουά συμμετείχαν παίκτες, εκτός του ΟΑΛ, επίσης από τους ομίλους, ΑΟΔΛ, Ορφέας, Νίκαιας, από την Ελασσόνα, το Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.
Επίσης αξίζει να τονιστεί την εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του αθλήματος, σε όλες σχεδόν τις αναμετρήσεις, οι οποίοι είχαν της ευκαιρία να απολαύσουν το καφεδάκι τους στο ευχάριστο περιβάλλον του ομίλου. Όλα τα ματς διεξήχθησαν σε χωμάτινα γήπεδα, με άριστο φωτισμό, όπου αυτό απαιτήθηκε, και με καινούριες μπάλες Wilson.
Τα αποτελέσματα των αγώνων, της τελικής φάσης έχουν ως εξής:
Μονά ανδρών (από 30 έως 45) Τρικαλιώτης – Ποντίκας (2 : 0)
Μονά ανδρών άνω των 45 Γκόλτσιος – Ευαγγελινός (2 : 0)
Μονά γυναικών Μόκα – Νάστα (2 : 1).
Μικτά ανδρών – γυναικών Μόκα / Πρασσάς – Γιαννούκα/ Κουτσικόπουλος (2 : 0)
Διπλά ανδρών Κουτσικόπουλος /Παπαδημητρίου – Σούκος /Μπουραζάνας Κ (2 : 0)
Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές, καθώς επίσης και μια μίνι δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων και των παρευρεθέντων. Έγιναν επίσης για πρώτη φορά δύο επιπλέον βραβεύσεις. Η μία για το fair play των αγώνων με νικητή τον κ. Ευαγγελινό, και μια ακόμη για την καλύτερη ενδυματολογική παρουσία, στο σύνολο των συμμετεχόντων του τουρνουά. Νικητής ανεδείχθη ο κ. Βλαχάκης, ο οποίος επεκράτησε των άλλων δύο υποψηφιοτήτων Σούκου και Χολέβα.
Ο πρόεδρος του ΟΑΛ, κ. Σούκος Βασίλης, ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συμμετοχή τους, και έδωσε ραντεβού για το επόμενο, στις αρχές Φθινοπώρου. Επίσης ευχαρίστησε της εταιρία Wilson που ήταν ο σπόνσορας του τουρνουά καθώς και την εταιρία Chipita (και ιδιαιτέρως τον κ. Μπούντρα Δημήτριο) για την προσφορά της. Τέλος εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μακροβασίλη Θανάση, ο οποίος ήταν πάντα παρών σε ό,τι του ζητήθηκε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass