ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ/ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Γλυκόπικρη γεύση

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α1 Ε.Π.Σ.Λ. * ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΝΤΑΛΛΑΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2011 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:45
Από τη μία ικανοποίηση για την πολύ καλή πορεία της ομάδας που στηρίχθηκε στα νεαρά παιδιά και από την άλλη πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η άνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική την τελευταία αγωνιστική είναι τα συναισθήματα που άφησε η φετινή χρονιά στους ανθρώπους του συλλόγου Ατρόμητοι/ Θύελλα. Η αυλαία της φετινής περιόδου έπεσε χθες και τυπικά για το λαρισινό σύλλογο με την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Sport Club Βουτυρίτσα.
«Νιώθουμε την αδικία από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε την άνοδο. Από τις 26 αγωνιστικές του πρωταθλήματος στις 17 ήμασταν στην πρώτη θέση και στις υπόλοιπες στη δεύτερη» ήταν τα λόγια του γενικού αρχηγού του συλλόγου Δημήτρη Σαμψάρη ο οποίος κατέληξε:
«Η τύχη στην κυριολεξία μας γύρισε την πλάτη ωστόσο συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι και τη νέα χρονιά στη Β’ ή στην Α1 ΕΠΣΛ».
Για τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Βουτυρίτσα το φετινό πείραμα, όπως το ονόμασε, ήταν πετυχημένο, γιατί αν και η ομάδα δεν είχε πρωταρχικό στόχο τον πρωταθλητισμό, κατάφερε να διαγράψει πορεία ανόδου.
«Τα παιδιά που πέρσι ήταν στο παιδικό κλήθηκαν φέτος να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα και παρά τα όποια μειονεκτήματα όπως η έλλειψη εμπειρίας κ.λπ., ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Πρωταρχικός μας στόχος δεν ήταν ο πρωταθλητισμός όμως καταφέραμε ολόκληρη τη χρονιά να είμαστε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα μας στενοχώρησε η έκπληξη που μας έκρυβε η τελευταία αγωνιστική αλλά δεν απογοητευόμαστε. Η νέα χρονιά με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε φέτος θα είναι καλύτερη» κατέληξε ο τεχνικός της ομάδας ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός Γιάννης Παπαοικονόμου επισήμανε:
«Φτάσαμε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαμε, παρ’ όλα αυτά μας ανακουφίζει η πολύ καλή πορεία που κάναμε με τα μικρά παιδιά του συλλόγου τα οποία έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον».
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Στους Ατρόμητους /Θύελλα αγωνίζονται -από την ανδρική ομάδα μέχρι τα τμήματα υποδομής περισσότερα –περισσότεροι από 200 ποδοσφαιριστές από τις συνοικίες Χαραυγή, Θεσσαλικό, Οδός Βόλου, Αγ. Γεώργιος και Τούμπα. Φέτος ο σύλλογος έδωσε δύο από τα βασικά στελέχη της μικτής Νέων Ε.Π.Σ.Λ., τον τερματοφύλακα Ντάλλα και τον κεντρικό Σουλιώτη για τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται στο «στόχαστρο» ομάδων εθνικών κατηγοριών της Λάρισας, ενώ υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν τα σωματεία του νομού αν όχι φέτος, τα επόμενα χρόνια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass