ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΗΛΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗ

Πρώτες μεταγραφές για τον Οικονόμο

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2011 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:45
Δυναμικά μπήκε στο παζάρι των μεταγραφών ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό χαφ Νίκο Μήσιο που κατάγεται από το Βλαχογιάννι και τον 18χρονο Καρδιτσιώτη αμυντικό (δεξί μπακ), Αθανάσιο Κορομπίλια. Ο πρώτος αγωνιζόταν για δυο χρόνια στον Οδυσσέα Κορδελιού (ομάδα Δ’ Εθνικής) καθώς ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει τόσο στον Ηρακλή Χάλκης, όσο και στον Τύρναβο.
Όσον αφορά στον δεύτερο, έπαιζε στον Α.Ο. Καρδίτσας και στη Μικτή ομάδα της Ένωσης.
Και οι δυο έχουν δυνατότητες να βοηθήσουν σημαντικά τους «Πράσινους» την καινούργια περίοδο στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ 2.
*Αντίθετα, δεν επήλθε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Μαντζαφούλη και ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν και νέες εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που αγωνιζόταν και την περσινή σεζόν.
* Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο αναμένεται να μεταβούν στους Φιλιππαίους Γρεβενών ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τόλιος με τον γενικό γραμματέα Γιάννη Μπέη, προκειμένου να κλείσουν οριστικά το αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία.
Ήδη πήγαν στην πανέμορφη αυτή περιοχή ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης με συνεργάτες του για να δουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η προετοιμασία να γίνει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Το βέβαιο είναι ότι περιμένει πολλή δουλειά τους παίκτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο βουνό και βέβαια όσο περισσότερο κουραστούν αυτή τη χρονική περίοδο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, τόσο και τα αποτελέσματα αναμένεται ότι θα είναι τα καλύτερα στη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass