Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Επιστρέφει στο ΝΟΛ ο Θοδωρής Νούσιος

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ * ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2011 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Του Κ. Γκιάστα
Αλλαγές στην εστία του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας θα έχουμε φέτος. Η λαρισινή ομάδα πόλο που υποβιβάστηκε μετά από δύο χρόνια στην Α1, στην Α2 Εθνική κατηγορία θα έχει στη σύνθεσή της ξανά τον Θοδωρή Νούσιο. Ο 33χρονος τερματοφύλακας μετά από ένα χρόνο στην Πάτρα που έπαιξε με το σκουφάκι του ΝΟ Πατρών γυρνάει στην ομάδα που έχει ζήσει συγκινητικές στιγμές. Άνοδο στην Α1 και πορεία Ευρώπης την επόμενη.
Την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν ο άλλος τερματοφύλακας ο νεαρός διεθνής Γιώργος Παπαδογιάννης θα ψάξει την τύχη του σε άλλο σύλλογο. Βέβαια υπάρχει και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Βόλο στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ως βασικό στέλεχός της και αυτό αποτελεί μια ακόμα πρόκληση για τον ίδιο. Πιθανότατα θα αναζητήσει μια ομάδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Ο επόμενος τερματοφύλακας είναι ο επίσης διεθνής Θανάσης Μπεζιλιώτης που φυσικά θα παραμείνει και θα είναι αναπληρωματικός πίσω από τον Θοδωρή Νούσιο. Ο Νούσιος αξίζει να τονίσουμε πως υπήρξε και προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών της Αγγλίας πριν μερικά χρόνια.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Με τους άλλους παίκτες η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις. Η πρώτη εικόνα δείχνει πως αρκετοί παίκτες από τους έμπειρους της περσινής σεζόν θα παραμείνουν. Μίμης Αληχανίδης και Λάζλο Σουράνι έφυγαν. Γαλανός, Κουλουκτσής, Γκρέμμηλας, Λύκαρης Λ. θα παραμείνουν. Ερωτηματικό παραμένει ο Παππάς από τη Χίο και θα αποφασίσει στις επόμενες ημέρες. Σε αυτούς τους παίκτες θα προστεθούν φυσικά όλοι οι νεαροί αθλητές και θα γίνει πιθανότατα και μια μεταγραφή ενός φουνταριστού.
ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Έτοιμες να ριχτούν στην μάχη της τελικής φάσης είναι και οι γυναίκες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Τα κορίτσια της λαρισινής ομάδας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τους αγώνες που θα οδηγήσουν μία ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην πόλη της Λάρισας από την επόμενη Παρασκευή ως και την Κυριακή.
Ωστόσο όλοι στην ομάδα ανυσηχούν για το θέμα που προέκυψε με το αέριο στο ΕΑΚ Λάρισας. Ελπίζουν ωστόσο να λυθεί ως την ημέρα της διοργάνωσης καθώς θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διεξαγωγής.
Τέλος ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα που είναι το εξής:
 
1η αγωνιστική Παρασκευή 17/6/11
19:00 Χίος - Ιωνικός Νικ.
20:00 Τρίτων Αμαρ. - Γλυφάδα
21:00 ΝΟΛ - ΠΑΟΚ
 
2η αγωνιστική Σάββατο 18/6/11
10:00 Ιωνικός Νικ. Γλυφάδα
11:00 ΠΑΟΚ - Τρίτων Αμαρ.
12:00 Χίος – ΝΟΛ
 
3η αγωνιστική Σάββατο 18/6/11
17:30 Γλυφάδα - ΠΑΟΚ
18:30 ΝΟΛ - Ιωνικός Νικ.
19:30 Τρίτων Αμαρ. - Χιος
 
4η αγωνιστική Κυριακή 19/6/11
09:00 Ιωνικός Νικ. - ΠΑΟΚ
10:00 Χίος - Γλυφάδα
11:00 ΝΟΛ - Τρίτων Αμαρ.
 
5η αγωνιστική Κυριακή 19/6/11
16:00 ΠΑΟΚ - Χίος
17:00 Γλυφάδα - ΝΟΛ
18:00 Τρίτων Αμαρ. – Ιωνικός Ν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass