Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΒΑΪΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

«Θέλω να αλλάξω πράγματα»

* ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2011 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Του Κ. Γκιάστα
«Θέλω να μείνω, αλλά θα ζητήσω να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα τα οποία θεωρώ σημαντικά για τη συνεργασία μας στη νέα σεζόν». Ο Βάιος Θεοδωρόπουλος εδώ και τέσσερα χρόνια είναι στον πάγκο του Φοίνικα στη Γ’ Εθνική του μπάσκετ. Η απάντησή στην ερώτηση της «Ε» για το αν θα κλείσει πενταετία στους «μελανόλευκους» ήταν η παραπάνω.
Το πρωτάθλημα τέλειωσε και ο Φοίνικας βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ήταν όμως στους στόχους του;
«Στόχος μας ήταν να παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Θέλαμε να έχουμε μια άνετη σεζόν χωρίς άγχος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα όμως θα μπορούσαμε φυσικά να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ωστόσο πληρώσαμε τις ατυχίες των τραυματισμών (Γιούδας, Δεληχρήστος) και τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της περιόδου ειδικά στα εκτός έδρας».
-Από τους παίκτες μείνατε ευχαριστημένος;
* Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και έμεινα ευχαριστημένος. Είναι καλά παιδιά οι περισσότεροι και αυτό βοήθησε στη χρονιά. Αγωνιστικά τώρα οι δυνατότητες κάποιων ήταν πολύ περισσότερες από αυτό που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.
Σχετικά με τις συζητήσεις του με τη διοίκηση ανέφερε: «Από Δευτέρα κι όλας θα συζητήσουμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση. Ελπίζω να βρεθεί κοινή γραμμή γιατί βρίσκομαι σε αυτήν τέσσερα χρόνια και δεν θέλω να σταματήσουμε τη συνεργασία μας».
ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Φοίνικας παίζει εδώ και μια πενταετία στη Γ’ Εθνική. Την πρώτη σεζόν ήταν προπονητής ο Αντώνης Κυρατζής με τον οποίο ο Φοίνικας σημείωσε 12 νίκες. Τον ίδιο αριθμό νικών (12 νίκες) θα πετύχει ο Φοίνικας και την περίοδο 2007-08, με προπονητή τον Βάιο θεοδωρόπουλο (για πρώτη φορά) τερματίζοντας αυτή τη φορά στη 10η θέση. Η δεύτερη χρονιά του Β. Θεοδωρόπουλου στην ομάδα, θα οδηγήσει τον Φοίνικα στην κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στην πορεία του στη Γ’ Εθνική. Με 18 νίκες και 8 ήττες θα καταλάβει την 3η θέση στον Α’ Όμιλο του Βορρά (μόλις μία νίκη πίσω από τον πρωταθλητή Μαντουλίδη) διεκδικώντας την άνοδο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Πέρυσι ο Φοίνικας σημειώνοντας 16 νίκες κατάφερε να φτάσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φέτος ξανά με τον Βάιο Θεοδωρόπουλο στον πάγκο οι «μελανόλευκοι» σημείωσαν 17 νίκες και έπιασαν την 4η θέση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass