ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 41 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ 29 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ * ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ»

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2011 23:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το ραντεβού για τη νέα χρονιά ανανέωσαν οι μικροί άσοι του λαρισινού ποδοσφαίρου, καθώς χθες έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος τζούνιορ της Ε.Π.Σ.Λ., που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των φετινών επίσημων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στο νομό. Μετά από πέντε συνολικά αγωνιστικές που πρόσφεραν γκολ και θέαμα αλλά κυρίως την ικανοποίηση και τη χαρά του παιχνιδιού στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του νομού η χθεσινή ημέρα σφράγισε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση σ’ ένα καινούργιο ουσιαστικά πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος, για δεύτερη χρονιά, με τη συμμετοχή 41 ομάδων από 29 σωματεία.
«Είναι πράγματι ένας καινούργιος θεσμός για μας, ο οποίος εξελίσσεται με ικανοποιητικό τρόπο και πιστεύω ότι είμαστε από τις λίγες Ενώσεις Πανελληνίως που μαζί με τα Προτζούνιορ λειτουργούμε πρωταθλήματα σ’ αυτές τις ηλικίες» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Καλλιέργειας της Ε.Π.Σ.Λ., Λευτέρης Γρηγοριάδης και πρόσθεσε:
«Φυσικά, γι’ αυτήν την επιτυχία αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους των ερασιτεχνικών σωματείων η συμβολή των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Εμείς από την πλευρά προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσες περισσότερες ανάγκες μπορούσαμε όπως γιατρούς και διαιτητές και στόχος μας είναι να βελτιώνουμε κάθε χρόνο τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής και από πολλές ομάδες όμορων νομών γεγονός που επιβεβαιώνει το πολύ καλό επίπεδο αυτών των πρωταθλημάτων».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η χθεσινή αγωνιστική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση των προηγουμένων γι’ αυτό για μία ακόμα φορά τα μεγάλα σκορ είχαν την τιμητική τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο έχουν ως εξής:
1ος όμιλος (γήπ. Ελασσόνας)
Τσαριτσάνη-Βερδικούσια       1-5
Ελασσόνα (1)-Καμβουνιακός 7-2
Βλαχογιάννι-Ακαδημία Πλίτση           1-3
2ος όμιλος (γήπ. Αμπελώνα)
Αίας Τυρνάβου-Αργυροπούλι 2-0
Α.Ε.Λ. (2)-Δαμασιακός          4-2
Αμπελωνιακός-Δήμητρα Γιάν.           0-4
3ος όμιλος (γήπ. Βουτυρίτσα)
Νίκη Μιχαήλ (2)-Ατρόμητοι/ Θύελλα (2)       2-8
Προμηθέας (2)-Ακαδ. Πλίτση (1)       1-5
Α.Ο.Δ.Λ. (2)-Απόλλων Λάρ. 1-4
4ος όμιλος (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας»)
 Όλυμπος Λάρ.-Τοξότης Λάρ.           3-1
Πελασγιώτιδα-Α.Ο.Δ.Λ. (1)   15-0
Α.Ο.Δ.Λ. (1) -Α.Ε.Λ. (1)        0-8
5ος όμιλος (γήπ. «Sport Club Larissa»)
 Μακρυχώρι-Ατρόμητοι/ Θύελλα       0-2
Αστραπή Ν. Π.-Δωτιέας Αγιάς           0-3
Προμηθέας (3)-Α.Ε.Λ. (3)      0-7
6ος όμιλος (γήπ. Νίκαιας)
Ομόνοια (1)-Ατρόμητοι/ Θύελλα (4) 7-0
Τερψιθέα- Νίκαια       0-3
Αναγέννηση Φ.-Α.Ε.Λ. (4)      4-0
7ος όμιλος (γήπ. Μελισσοχωρίου)
Αστραπή Ν. Π.-Ατρόμητοι/Θύελλα (1)          2-0
Νίκη Μιχαήλ (1)-Λαρισαϊκός 5-1
Προμηθέας (1)-Αμπελόκηποι 2-0
ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Μία σειρά αλλαγών με στόχο να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα υποδομής εξετάζουν οι αρμόδιοι της Ε.Π.Σ.Λ. ενόψει της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη 1.30 μ.μ.
Πιο συγκεκριμένα ξεκινώντας από το πρωτάθλημα τζούνιορ υπάρχει σκέψη για τη διεξαγωγή αγώνων όχι μόνο το Μάρτιο αλλά και τον Οκτώβριο ούτως ώστε οι ομάδες να έχουν περισσότερα παιχνίδια ετησίως και να μειωθεί ο χρόνος αγωνιστικής απραξίας.
Προχωρώντας στα πρωταθλήματα προπαίδων, παίδων και εφήβων, η πρόταση της Ε.Π.Σ.Λ., που αναμένεται να κατατεθεί και να συζητηθεί στη σύσκεψη της ερχόμενης Πέμπτης ,είναι να συγκροτηθούν όμιλοι των 8-9 ομάδων με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας υπό μορφή πρωταθλήματος (θα καταργηθεί ο α’ και β’ γύρος), ενώ παράλληλα θα συγκροτηθεί ειδική κατηγορία για τις ομάδες θέλουν απλά να δηλώσουν συμμετοχή. Με την ολοκλήρωση των αγώνων θα διεξάγονται αγώνες χιαστί μεταξύ των δύο ή των τεσσάρων πρώτων κάθε ομίλου προκειμένου να αναδειχθεί ο υπεπρωταθλητής της χρονιάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass