ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΘΟΔΩΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

Τα… μυστικά του τερματοφύλακα

* ΚΑΜΠ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ LARISSA SPORTS CENTER

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2011 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Ο Θοδωρής Κυριακούλης ευτύχησε να κατακτήσει αγωνιζόμενος με την ΑΕΛ, το κύπελλο την περίοδο 1984-85 και το πρωτάθλημα, το 1988.
Ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, που δούλεψε πάρα πολύ για να κάνει μια σημαντική καριέρα στο ποδόσφαιρο και εκτός από τους «βυσσινί», αγωνίσθηκε ακόμη στα Γιάννινα, τον Πανηλειακό, τον Απόλλωνα Αθηνών και την Αναγέννησης Καρδίτσας.
Σοβαρός και μετρημένος ο Κυριακούλης (σ.σ. γεννημένος στις 2/5/66), ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην ερασ.ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι και ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος, όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του: «Καταρχήν θέλω να τονίσω ότι τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στην ερασιτεχνική ΑΕΛ, ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος και όσοι απαρτίζουν τη διοίκηση, «αγκάλισαν» με το παραπάνω και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται. Ένα άξιο προπονητικό τιμ με αρχιπροπονητή το Νίκο Βλαχούλη, δουλεύει καθημερινά απερίσπαστα σε θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Larissa Sports center και όλα κυλούν ομαλά».
ΚΑΜΠ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Όλο τον Ιούλιο ο παλαίμαχος γκολκίπερ διοργανώνει καμπ για τερματοφύλακες στο Larissa Sports center, οι οποίοι θα χωρισθούν σε διάφορα γκρουπ, ανάλογα με την ηλικία τους και θα δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες του.
Το καμπ διοργανώνεται για να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και επειδή η θέση του τερματοφύλακα πάντα είναι δύσκολη, να μάθουν τα μυστικά για το πώς θα αντιδρούνε σωστά και ψύχραιμα.
Όσοι λοιπόν τερματοφύλακες ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν στο καμπ, για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977-958055
* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την προπόνηση των τερματοφυλάκων της Ερασ.ΑΕΛ στο Larissa Sports center κάτω από τις οδηγίες του Θοδ. Κυριακούλη.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass