ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ανανέωσε ο Γεωργαντζιάς στον Τύρναβο 2005

* ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (18:00)

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2011 22:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
Οι πληροφορίες που είχαμε για το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του Τυρνάβου 2005 με τον Κώστα Γεωργαντζιά, επιβεβαιώθηκαν πλήρως, καθώς χθες από τη διοίκηση ανακοινώθηκε επίσημα, ότι επήλθε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό.
Ο 28χρονος λοιπόν ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στην τυρναβίτικη ομάδα και η προσφορά του τα δυο προηγούμενα χρόνια εκτιμήθηκε τόσο από τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα, όσο και από τον προπονητή του Μιχάλη Ζιώγα, που έδωσε το «OK» για τη συνέχιση της συνεργασίας.
Την πρώτη αλλά και την δεύτερη χρονιά που αγωνίσθηκε, ξεχώρισε για τη δύναμη και το πάθος το οποίο επέδειξε, ενώ ξεκίνησε ως βασικός σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Τυρνάβου τόσο στην Γ΄ όσο και στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, όπου η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει επίσης και για τον άριστο χαρακτήρα του, ενώ γενικά είναι ένα αγαπητό παιδί στον κόσμο του Τυρνάβου.
Αύριο από ό,τι αναφέρουν πληροφορίες, θα γίνει συνάντηση του προέδρου κ. Μπρέζα με τον Κώστα Γρηγορίου, για να συζητήσουν το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
Σήμερα και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με τους Νέους του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.
Και σε αυτό το παιχνίδι θα γίνουν ορισμένες δοκιμές ποδοσφαιριστών, ενώ το τελευταίο φιλικό πριν δοθεί η άδεια στους παίκτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 2 Ιουνίου στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση (17:30), παιχνίδι που ενδεχομένως και να αναβληθεί, μετά τα νέα δεδομένα που οδηγούν την καρδιτσιώτικη ομάδα στα πλέι άουτ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass