ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Εβδομάδα συζητήσεων-ανανεώσεων

* ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2011 22:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
Σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής κινείται πλέον ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής Οικονόμος Τσαριτσάνης, που σιγά-σιγά οργανώνεται για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Το όνειρο της ανόδου έγινε πραγματικότητα και οι κάτοικοι της ιστορικής αυτής κοινότητας νιώθουν υπερήφανοι για το καμάρι τους και περιμένουν να ζήσουν νέες μεγάλες συγκινήσεις μετά το καλοκαίρι.
Όσον αφορά τώρα για το ποιοι παίκτες θα παραμένουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις μάλλον από την ερχόμενη Τετάρτη και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις.
Όπως ακούγεται και στον Οικονόμο θα γίνουν αρκετές περικοπές στους όρους των συμβολαίων, ενώ δεν θα δαπανηθούν πολλά χρήματα, γενικά για τις μεταγραφές...
Χθες επέστρεψε από το εξωτερικό ο πρόεδρος Γιάννης Τόλιος, ενώ στις Σέρρες πήγε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μπέης, σε γάμο όπως ανέφερε.
Οι δυο τους που ήταν στον Πλαταμώνα, θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη και θα αποφασίσουν από κοινού το τι θα γίνει με τις μεταγραφές.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και πρόθεση των διοικούντων είναι να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο και φέτος στους Φιλιππαίους των Γρεβενών.
Πάντως το αθλητικό κέντρο θα επισκεφθούν προς το τέλος της εβδομάδας οι διοικούντες με τον προπονητή κ. Καλτέκη, για να δούνε από κοντά τις εγκαταστάσεις και να προγραμματίσουν ανάλογα.
* Εν τω μεταξύ, ως έδρα ο Οικονόμος θέλει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» και περιμένουν τους αρμόδιους να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις, για να δούνε αν πληρούν τις προϋποθέσεις προκειμένου να δοθεί η σχετική άδεια. Σε διαφορετική περίπτωση, έδρα προτίθεται να δηλωθεί το γειτονικό γήπεδο της Ελασσόνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass